Forside Nyheder

Kort nyt: Nuuday kan nu tilbyde internet og TV i Vestjylland og på Sydfyn

-

Fra i dag vil omkring 28.000 husstande og erhvervsadresser få adgang til fiberprodukter fra Nuuday-selskaberne YouSee og TDC Erhverv, takket være en ny aftale med RAH Fiber.

Denne lancering er en milepæl, særligt for de mange kunder, der tidligere var begrænset af lavere hastigheder via telefonstikket. Den nye fiberteknologi garanterer lynhurtige, sikre og stabile forbindelser, uanset om behovet er til streaming, gaming eller videomøder.

“Danskerne bliver mere og mere digitale. Derfor er det essentielt, at vi tilbyder løsninger, der passer til deres individuelle behov,” fortæller Jon James, CEO i Nuuday.

Annonce:

Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, byder Nuuday-koncernen velkommen og understreger de øgede muligheder for kunderne. “Vi er stolte af at kunne tilbyde vores andelshavere flere valgmuligheder. Fra i dag kan de også vælge produkter fra Nuudays stærke brands; YouSee, Hiper og TDC Erhverv.”

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse.

Også åbent for Sydfyn og Langeland

Nuuday har også lavet en aftale med SEF Fiber, der giver omkring 23.000 kunder mulighed for Nuuday fiber i og omkring Svendborg kommune samt på Langeland.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.