Forside CES * CES 2024

CES: Dangbei Mars Pro 2 – 4K Laser projektor med Google TV

-
Dangbei Mars Pro 2 (foto: recordere.dk)

Kinesiske Dangbei er klar med 2. generation af deres Dangbei Mars Pro laser projektor, som kommer med indbygget Google TV.

På vej rundt i hallerne på CES 2024 i Las Vegas stødte vi på Dangbei, der laver en 4K laserprojektor med 2.450 ansi-lumen lysstyrke. Den tilbyder en billedstørrelse på op til 180 tommer.

Projektoren som kommer til at koste lige under 2.000 USD (omkring 13.625,- DKK), kommer med indbygget Google TV smart TV platform, der gør at du kan have f.eks. Netflix og TV 2 Play installeret i projektoren.

Annonce:

 

Bagsiden af Dangbei Mars Pro 2 (foto: recordere.dk)

HDR10+ og MEMC support

Dangbei Mars Pro 2 understøtter HDR10+ og MEMC, så du kan køre HDR film på de streamingapps du har installeret.

Der er også 2 12W højttalere i projektoren, men lad os bare nøjes med at sige har du brugt knap 14.000 på en projektor, bør du nok også bruge nogle penge på en anden lydkilde.

Den skulle også understøtte 3D, så du kan vise 3D Blu-ray film, men det var ikke noget de viste på CES.

På bagsiden finder du 2 x HDMI 2 porte, og 2 USB-A porte til at sætte egne medier i, og så er der optisk indgang og ethernet port, og der er understøttelse for diverse HD lydformater inklusive DTS/X.

 

Dangbei Mars Pro 2 skulle komme i handlen i løbet af et par måneder, og de starter salg i EU fra Tyskland nogenlunde samtidig. Prisen i Euro kunne de endnu ikke oplyse om.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.