recordere.dk - optaget af tech - 200.000 læsere/måned (gns.)

CES 2024

CES 2024

CES: Dangbei Mars Pro 2 – 4K Laser projektor med Google TV

Kinesiske Dangbei er klar med 2. generation af deres Dangbei Mars Pro laser projektor, som kommer med indbygget Google TV.

Se LG’s imponerende SIGNATURE OLED T demo fra CES 2024

På CES havde LG kørt det tunge skyts frem til deres stand indgang, og denne gang var det 15 LG SIGNATURE OLED T, der skabte et fantastisk display.

WiFi 7 er nu officielt lanceret

WiFi 7 lanceret: En ny æra inden for trådløs teknologi begynder

Jabra har en software-opdatering til Elite-serien med på CES

I stedet for nye modeller har den danske øretelefon-producent lanceret ny software, der gør Jabra Elite 8 Active- og Elite 10-modellerne væsentligt bedre. Vi lever...

Smart Home: Spændende nyheder fra Shelly på CES 2024

På CES 2024 mødte vi Shelly, hvor vi fik en komplet gennemgang af de største nyheder som Shelly har med på messen.

Smartbrille-trenden vokser på CES i år

Smartbriller med forskellige formål kommer fra flere og flere producenter, og på CES er nye initativer inden for AR-briller, MR-briller og briller til virtuelle...

CES 2024

VIDEO: Se og hør om tankerne bag CANVAS HiFi

Recordere.dk har besøgt de to ejere bag CANVAS HiFi på CES 2024. Der fik vi en god og lang snak om hvad CANVAS 2.0 kan og hvordan man køber et produkt der har længere levetid end det TV man køber det til.

Rabbit R1 er en AI-butler, der kan bruge tjenester og apps for dig

På CES er en gadget til under 1400 kroner blevet annonceret, der ser ud til at kunne gøre alle de ting, som de virtuelle...

Trailer for genrebrydende mysterieserie 3 Body Problem på Netflix

På CES-udstillingen har Netflix fremvist første trailer til mysterieserien 3 Body Problem

CES: TCL lancerer 115-tommers ”projektor-dræber”

Der har været lidt mere hype om TCLs nye 115” MiniLED-TV med Quantum Dot-teknologi end vanligt, blandt andet fordi selskabet er kendt for at...

VIDEO: Eksklusiv rundtur hos Samsung Display

Recordere.dk var som et af de få nordiske medier indviteret til en eksklusiv rundtur hos Samsung Displays, der bl.a. viste hvad deres foldable OLED skærme kan i 2024.

CES: JBL udvider Live TWS 3-serien med nyt smart opladningsetui

JBL introducerer et nyt smart opladningsetui til deres JBL Live TWS 3-serie. Dette nye tilbehør er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at tilbyde en mere effektiv og bekvem måde at oplade øretelefonerne på.

CES: JBL lancerer nye PartyBox-højttalere med udskifteligt batteri

JBL introducerer nye tilføjelser til deres PartyBox-serie: JBL PartyBox Club 120, JBL PartyBox Stage 320 og JBL PartyBox Wireless Mic. Disse modeller tilbyder forbedret lyd og lyseffekter, ideelle til fester.

Sony-pressemøde på CES: Intet nyt er godt nyt?

Der blev kørt en elbil ind på scenen med en PlayStation-controller og så har Sony lavet et headset til dem, der vil lave indhold...

Homey Pro får det længe ventede Thread-boost

Homey Pro opgraderes nu til en Thread border-router og får styring af air condition via IR

For Samsung står ”AI” også for ”All In”

Under firmaets CES-pressemøde stod det klart, at kunstig intelligens nu er en rød tråd igennem alle firmaets produkter – især dem til det smarte...

Sennheiser afslører tre nye spændende produkter på CES 2024

I dag præsenterede Sennheiser tre nye produkter på CES 2024. De helt nye MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus og MOMENTUM Sport som er tre nye hovedtelefoner til forskellige behov og priser

CES Unveiled: Hold-kæft-maske og en VR-ost til knolden

Blandt de mere unikke devices vi fandt var en smart hold-kæft-maske og en knapt så smart, totalomsluttende VR-headset.

Panasonic lancerer OLED TV flagskibe med Fire TV

I dag annoncerer Panasonic lanceringen af to nye flagskibs OLED-tv'er for 2024, Z95A (65” og 55”) og Z93A (77”)

OPDATERET MED DATO: Apple gør klar til Vision Pro-lancering…og det samme gør konkurrenterne

Med en nært forestående annoncering af salgsstarts-datoen (OPDATERET: 2. februar) for Vision Pro, forsøger billigere rivaler som XREALs Air 2 Ultra at stjæle noget...

LG vil gøre det smarte hjem mere personligt

En række nye tiltag, hjulpet af bl.a. AI, en ny smarthome-hub, og en opgradering af ThinQ-økosystemet, skal gøre livet lettere for LG-kunderne.

LG’s OLED gennembrud: Transparent OLED TV

LG har for nylig annonceret lanceringen af deres nye gennemsigtige OLED TV, OLED Signature T, på CES 2024. Dette innovative produkt markerer en betydelig udvikling i TV-teknologi, idet det kombinerer LG's ekspertise inden for OLED-skærme med en gennemsigtig skærm.

Samsung klar med forbedret Neo QLED 8K i 2024

På First Look hos Samsung var Neo QLED 8K en vigtig del af produktpræsentationerne. Og både AI og opskalering har fået et kæmpe løft.

Samsung 2024 smart tv får brugerprofiler

Det kommende 2024 Tizen OS strømliner tv-oplevelsen i hjemmet med et opdateret smart tv

CES Unveiled: Få en AI-simultantolk i øret – nu også på dansk

To firmaer, Mymanu og Timekettle, viste begge løsninger frem, der kan simultanoversætte direkte i din trådløse øretelefon. En af dem kan også dansk og...

Samsungs nye S95D Quantum Dot OLED TV får Glare Free skærm

Dagen før det rigtigt går løs på CES, der havde Samsung inviteret udvalgte medier med til "First Look", hvor vi kunne se de nye modeller før andre. En af nyhederne var S95D familien af QD-OLED TV, der bl.a. får Glare Free skærm, der minimerer reflektion.

Samsung tog fusen på alle og viste gennemsigtig MicroLED teknologi

På First Look hos Samsung var de klar med en ny måde at bruge MicroLED på. De kalder det Transparent MicroLED, og selvom teknologien er klar er der endnu ingen produkter i pipeline.

CES Unveiled: Den pæne og den aktive måde at styre hjemmet på

Vift med armene eller lad fingrene glide henover en nydelig træplanke, der så kommer grafisk til live. Begge dele er bud på styring af...

Acer klar med 4 nye spændende gaming-skærme på CES 2024

På CES 2024 i Las Vegas lancerer Acer buede OLED- og MiniLED-skærme til ivrige gamere. De fire nye modeller inkluderer flagskibet Predator Z57, som har en dobbelt UHD-opløsning på 7.680 x 2.160 ved 120 Hz.

Kohlers stemme-kontrollerede toiletsæde forvandler dit almindelige toilet til en luksuriøs smart-trone

Kohler har introduceret et nyt produkt, der er designet til at forvandle et almindeligt toilet til en højteknologisk oplevelse.

CES: Razer opdaterer Blade 16 og 18 med nye skærme med op til 240Hz...

Razer forbereder sig på at lancere en betydelig opgradering af skærmene på deres Blade 16 og Blade 18 gaming laptops. Den fulde afsløring af de opdaterede laptops vil finde sted næste uge ved CES.

CES: Delll klar med 40” 5K-skærm med maksimal øjenkomfort

Dell Technologies introducerer Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub-skærm (U4025QW), verdens første 40” 5K-skærm med femstjernet øjenkomfortcertificering.

Nu får PC-tastaturet en ny Windows knap til AI

Microsoft introducerer en AI-knap på deres tastaturer for at aktivere chatbot-funktionen

Om få dage går det løs! – Men hvad er CES egentligt?

CES, forkortet for Consumer Electronics Show, er en af de mest betydningsfulde messer inden for forbrugerelektronik og har været en vigtig begivenhed i tech-industrien siden dens begyndelse.

LG: WebOS får 5 års software-opdateringer på nye TV fra 2022 og frem

Operativsystemet webOS, der er rygraden i LG's TV-sortiment, står over for spændende udviklinger i 2024. Med introduktionen af webOS Re:New, forpligter LG sig til at levere opdateringer til deres operativsystem i fem år efter lanceringsdatoen.

CANVAS HiFi – Nu kan alle fladskærme få rigtig god og elegant designet lyd

I 2020 forsøgte et dansk crowdfundet projekt kaldt CANVAS at skabe den perfekte soundbar til LG TV. Det gik ikke helt som forventet, men nu er de klar med 2. forsøg, og produktet er allerede i butikkerne.

CES: iPhone-cover med fuldt tastatur

Britiske Clicks har lavet et ”skaber-tastatur” til alle, der har behov for at taste mere end hvad der er forsvarligt på et skærmkeyboard. I år...

Matter og Thread indtager biometriske smartlåse

Amerikanske U-tec er først på banen med en smartlås, der både har lavt strømforbrug med Thread og lader dig bruge tommelfingeren som nøgle. Der er...

Hvad!? – Smart rørforstærker med gennemsigtigt LG OLED TV

Måske er Dukebox by LG Labs lige den ny gadget du ikke vidste at du savnede

Hisense afslører et spændende udvalg af Mini-LED ULED-tv’er på CES 2024

Hisense afslører et spændende udvalg af Mini-LED ULED-tv'er på CES 2024, inklusive U6K- og U7K-serierne, den avancerede U8K-serie og den topmoderne flagskibsmodel UX. Disse slanke Mini-LED-tv'er giver lysere og klarere billeder med mere detaljer end traditionelle LED-tv'er.

LG’s nye OLED-TV: Hvad skal vi forvente på CES 2024?

LG har endnu en gang skabt spænding i AV-verdenen med deres tidlige afsløring af den nye OLED-TV-serie, forud for CES 2024 i Las Vegas. Selvom dette års serie mere ligner en forbedring end det revolutionerende spring set med sidste års G3-serie, byder den på spændende nyheder for AV-entusiaster.

Nye 4K OLED gaming-skærme fra LG – Inklusiv Verdens Første med ‘Dual-Hz’ 480Hz Support

LG har for nylig afsløret en ny serie af OLED Ultragear gaming-monitorer, herunder verdens første 4K OLED gaming-monitor med såkaldt Dual-Hz teknologi. Denne teknologiske bedrift markerer et betydeligt fremskridt inden for gaming-monitorer.

Ny LG-projektor med bærehåndtag kommer på CES

Den lille, lette projektor vejer kun halvandet kilo, men ser dog alligevel ud til mest at være beregnet til at være placeret fast i...

Samsungs nye køleskab fotograferer maden og foreslår opskrifter

Nu rykker AI også ind i hvidevarerne og giver helt nye muliogheder i køkkenet

LG lancerer en AI-baseret robot til hjemmet

LGs nye robot kan assistere i hjemmet, passe på huset og kæledyrene

Seneste

Flere nyheder

Seneste kommentarer

Følg os