Forside CES * CES 2024

Smart Home: Spændende nyheder fra Shelly på CES 2024

-
Dennis Dalgaard Gottlieb, Head of Sales – Shelly, Nordics

På CES 2024 mødte vi Shelly, hvor vi fik en komplet gennemgang af de største nyheder som Shelly har med på messen.

Shelly er klar med ny WiFi og Z-Wave produkter på CES 2024. Shelly har specialiseret sig i udviklingen af smarte hjemmeløsninger og IoT (Internet of Things) produkter. De er kendt for at producere en bred vifte af enheder, som gør det muligt for brugerne at automatisere og fjernstyre forskellige aspekter af deres hjem. Shelly’s produkter inkluderer typisk smarte relæer, stikkontakter, lysdæmpere og sensorer, der alle kan integreres i eksisterende hjemmesystemer.

Et af de gode aspekter ved Shelly’s produkter er deres alsidighed og kompatibilitet med en række forskellige smart home-platforme som Google Home, Homey, Amazon Alexa og Apple HomeKit. Dette giver brugerne friheden til at vælge og tilpasse deres smarte hjem-økosystem efter eget ønske.

Annonce:

På Shellys stand talte vi med Dennis Dalgaard Gottlieb, der er Head of Sales – Shelly, Nordics, og han gennemgik alle de væsentlige nyheder som Shelly kommer med i 2024. Så i stedet for at skrive en masse om produkterne, har vi valgt at lade Dennis fortælle alt om hver enkelt nyhed.

Se med i videoen nedenfor.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.