Forside * Nyheder

Netflix lukker endegyldigt for abonnementsbetaling gennem Apple

-

Netflix ophører med iTunes-betalingsmulighed for eksisterende kunder

Kunder, der tidligere har anvendt Apple til betaling, skal fremover betale direkte til streamingtjenesten. Det skriver The Verge

Annonce:

Netflix-medlemmer, der tidligere har benyttet sig af iTunes til at betale for deres abonnement, vil snart ikke længere kunne nyde fordel af de lavere, rabatpriser. Ifølge en bekræftelse til The Verge fra virksomheden, vil adgangen til iTunes-fakturering for Netflix-abonnementer blive fjernet.

“Medlemmer på basisplanen, som brugte en iTunes-betalingsmetode, skal nu betale virksomheden direkte med et kredit- eller debetkort”, fortæller Netflix-repræsentant Momo Zhao til The Verge.

Allerede i 2018 stoppede Netflix med at acceptere nye abonnementer via Apples in-app køb, for at undgå at betale kommission til Apple. Dette tiltag lod dog eksisterende kunder, som betalte gennem Apple, fortsætte denne betalingsmåde.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.