Forside * Nyheder

Farvel til en æra: Lukning af Squeezebox og UE SmartRadio servere

-

Efter mere end et årtis tro tjeneste har februar 2024 markeret enden på en æra for musikentusiaster verden over. De dedikerede servere bag de elskede Squeezebox og UE SmartRadio enheder, UESmartRadio.com og MySqueezebox.com, vil ikke længere være i drift.

Denne beslutning afspejler ikke kun udviklingen inden for musiktjenester og sikkerhedskrav, men også en afslutning på et betydningsfuldt kapitel i digital musikhistorie.

Annonce:

Squeezebox, introduceret af Slim Devices i 2001 og senere erhvervet af Logitech i 2006, revolutionerede måden, hvorpå brugere tilgik og afspillede digital musik i hjemmet.

Med en blanding af hardware og software gjorde Squeezebox det muligt at streame digital musik fra computere og online tjenester direkte til brugernes stereoanlæg, en nyskabelse på det tidspunkt. Enhedernes evne til at integrere med en række musiktjenester, herunder Pandora, Deezer og TIDAL, gjorde dem til et yndet valg for musikelskere.

Til trods for at produktionen af Squeezebox-enhederne stoppede for over et årti siden, har Logitech fortsat med at vedligeholde serverne. Dette understreger den loyale kundebase og virksomhedens engagement over for deres produkter. Desværre har ændringer i det digitale musiklandskab og krav til datasikkerhed gjort det umuligt at opretholde disse servere til de nødvendige standarder.

Lukningen af serverne betyder, at integrationen med visse musiktjenester via MySqueezebox.com og UESmartRadio.com ikke længere vil være tilgængelig. Dette vil påvirke brugeroplevelsen for mange, særligt dem, der regelmæssigt bruger TIDAL, Pandora og Deezer.

Kan stadig bruges på egne servere

Der er dog stadig et lyspunkt for nuværende brugere. Ved at downloade og køre Logitech Media Server softwaren lokalt, kan Squeezebox og UE SmartRadio ejere fortsætte med at nyde deres enheder. Denne løsning tillader fortsat adgang til en stor del af de funktioner, brugerne kender og elsker.

I denne overgangsperiode har Logitech forpligtet sig til at støtte deres brugere og vil være tilgængelige for at besvare spørgsmål eller yde assistance, hvis der opstår udfordringer.

Afslutningen på Squeezebox og UE SmartRadio serverne markerer ikke kun slutningen på en tjeneste, men også anerkendelsen af et community, der har støttet og elsket disse produkter gennem årene. Logitech udtrykker dyb taknemmelighed over for alle, der har været en del af dette fællesskab.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.