Forside * Nyheder

OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkter

-

OnePlus lancerer to nye produkter, der er sat til at forstærke deres tilstedeværelse i Europa: en ny variant af OnePlus Watch 2 og den nye tablet, OnePlus Pad Go. Disse produkter vil blive præsenteret den 23. april 2024 kl. 15.00 dansk tid ved et presseevent i Helsinki, Finland.

OnePlus Watch 2, som først ramte markedet i februar i år, har allerede opnået stor succes som det hurtigst sælgende produkt fra OnePlus de seneste to år.

 

Annonce:

Med dens dobbelte processor, imponerende batterilevetid på op til 100 timer og avanceret fitness-tracking, har uret cementeret sin position som et af de førende Android-smartwatches. Den nye livsstilsvariant af OnePlus Watch 2, der vil være eksklusivt tilgængelig i Europa, kombinerer stilsikkert design med funktionalitet og er skræddersyet til at imødekomme de europæiske forbrugeres ønsker om unik stil og individuel tilpasning.

OnePlus Pad Go: Prisvenlig og Kraftfuld

Efter succesen med den første tablet, OnePlus Pad, som fik stor ros ved lanceringen i 2023, introducerer OnePlus nu OnePlus Pad Go. Denne nye tablet, som allerede har vundet hjerter i Indien, tilbyder europæiske forbrugere en prisvenlig mulighed for at dykke ind i OnePlus’ økosystem. OnePlus Pad Go er designet til at tilbyde en kraftfuld ydelse og høj brugervenlighed, hvilket gør den til et ideelt valg for forbrugere, der ønsker kvalitet uden at sprænge budgettet.

Thor Gøtz, salgschef for OnePlus i Danmark, udtaler i en pressemeddelelse til recordere.dk: “Sidste år annoncerede vi en ny produktstrategi med fokus på at opbygge et solidt luksussortiment af OnePlus-produkter. Med introduktionen af disse nye produkter i Europa, forstærker vi vores engagement i regionen og understreger vores mål om at levere Android-luksusprodukter, der er tilpasset europæiske forbrugeres behov.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.