Forside * Nyheder

YouSee sparker igen til fodboldfolket


YouSee sparker igen til fodboldfolket


Det er ikke sjovt, at være YouSee kunde og fodboldfan for tiden. I Storkøbenhavn er det igen umuligt at se storkamp.


Den store kamp mellem de to Manchesterhold skulle være ugens højdepunkt for mange fodbold fans, men igen i aften har YouSee store problemer med at distribuere signalet til deres i forvejen hårdt prøvede kunder.


På YouSee’s hjemmeside kan man læse:


Fejl på central.
Vi har iøjeblikket en teknisk fejl på en central i København.
Fejlen betyder, at kunder i Storkøbenhavn
iøjeblikket kan opleve periodisk forstyrrelse på tv kanaler. Tekniker arbejder på højtryk for at løse fejlen.
Vi beklager de gener, fejlen medfører for vores kunder.


Venlig hilsen
YouSee Fejlservice.


I sidste måned gik det ud over semifinalen mellem Bayern München og Real Madrid. Og efter den fejl lovede YouSee bod og bedring. Så det kan nok ikke komme på et dårligere valgt tidspunkt at teknikken igen svigter.


På YouSee’s facebook profil fortæller Ib Konrad, der er pressechef for YouSee “Det ser ud til, at en kabelstrækning på centralen på Borups Alle har været fyldt godt og grundigt op med data, og det har givet klumper i signalet i København her til aften. Vores teknikere har nu skaffet mere kapacitet på strækningen, så signalet skulle være sikret (for bl.a. 2. halvdel).”


På recordere.dk har det allerede startet en enorm debat blandt vores brugere, der både truer med opsigelser og bål og brand i morgen.


Følg med i debatten her.


Opdateret 22:10 :  Det lader til at YouSee har fået styr på problemerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.