Forside * Nyheder

PS4 har solgt over 6 millioner

 


 


Salget af PlayStation 4 har nu nået mere end 6 mio. eksemplarer på verdensplan siden konsollen blev lanceret for mindre end fire måneder siden. Den populære spillekonsol har banet vejen for en ny verden af social gaming med mere end 100 millioner delinger af spil-oplevelser på sociale medier.
 
Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) annoncerede i går, at PlayStation 4 har solgt i mere end 6 mio. eksemplarer på verdensplan. I Sonys eget hjemland Japan kom spillekonsollen på gaden den 22. februar i år, men på trods af den korte tid i handlen har PlayStation 4 her allerede nået et samlet salg på 370.000 konsoller.
 
PlayStation 4 tilhører næste generation af spillekonsoller og giver brugerne en helt ny spiloplevelse. En af de nye muligheder er, at man nu kan dele sine spiloplevelser via nettet med en enkelt knap på controlleren. Den nye feature har allerede vist sig meget populær, og mere end 100 millioner gange har spillere i hele verden delt deres oplevelser med vennerne via de sociale medier.
 
“Jeg er meget glad for, at PlayStation 4 har fået sådan en god start i Japan,” siger Andrew House, Group CEO for Sony Computer Entertainment Inc.
 
“Den respons, vi har fået fra brugerne på de nye, integrerede sociale funktioner på PlayStation 4, har været helt fantastisk, og jeg er meget begejstret over, at spillerne udnytter disse unikke funktioner til at dele deres spiloplevelser med andre brugere over hele verden,” fortsætter Andres House.
 
Software-salget til PlayStation 4 følger trop med mere end 13,7 millioner solgte spil i butikker og via digital download på PlayStation Store. Blandt de bedst sælgende titler er ?Killzone Shadow Fall?, som er solgt i mere end 2,1 millioner eksemplarer på verdensplan, samt ?Knack?, ?Call of Duty?, ?FIFA 14?, ?Battlefield 4? og ?Assassin?s Creed: IV Black Flag?.
 
Stor efterspørgsel i Danmark
I Danmark udkom PlayStation 4 den 29. november sidste år. Herhjemme har efterspørgslen ligesom i resten af verden været stor på den nye spillekonsol, og det første parti PlayStation 4 blev udsolgt på blot en time.
 
Den store efterspørgsel er fortsat herhjemme, og der er stadig rift om konsollen. PlayStation Danmark fortæller, at der løbende kommer nye konsoller på markedet, og at man gør hvad man kan for at følge med efterspørgslen.
 
?Tallene viser, at efterspørgslen på PlayStation 4 har været helt enorm på verdensplan, og den efterspørgsel har vi bestemt også oplevet i Danmark. Herhjemme fortsætter vi med at arbejde hårdt for at få så mange PlayStation 4-konsoller til Danmark som muligt,? siger Steffen Lauritsen, salgschef i Sony PlayStation Danmark.
 
PlayStation 4 er på nuværende tidspunkt tilgængelig i 57 lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.