Forside Nyheder

Philips TV med HDD recorder på gadenEfter et meget langt tilløb, hvor mange spejdede forgæves, skulle det nu endelig være på vej ud i de europæriske butikker. Philips’ nye TV med indbygget harddisk-optager, model. nr. 32PW9768.

Harddisken er på 40GB. Det giver omkring 6 timers optagelse i HQ (DVD kvalitet), 11 timer i SQ (standard) og 28 timer i LP (long play). TV’et understøtter tidsforskydning, pause af tv-udsendelser, af op til 3 timers varighed.

TV’et har en “skip” knap, som springer 30 sek. frem i tid for hvert tryk, under en tidsforskydning. Denne er tænkt som et lille handy værktøj til at springe hurtigt hen over reklamepauserne. Udover de nævnte ting, har dette TV alle de faciliteter man kan ønske sig af et moderne widescreen TV.

Man skal nok ikke se harddisk-optageren i dette TV som en erstatning for den digitale videomaskine, men mere som et suplement til den. En nem mulighed for lige at optage noget nu er her, f.eks. pause en igangværende tv-udsendelse eller måske springe nogle reklameblokke midt i filmen over.

Kilde til udgivelsen: Home Cinema Choice

Mere på Ældre Philips pressemeddelelse (engelsk)

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Pioneer DVR-5100
Næste artikelNyt chipset omgår DVD kopibeskyttelse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.