Forside Nyheder

Toshiba klar til det danske marked

 Brandet Toshiba har ikke været repræsenteret i Danmark indenfor AV produkter, i hvert fald ikke sådan rigtigt. For mærket har været solgt herhjemme, men via en importør som ikke brugte mange penge på markedsføring, så mærket har levet en hensygnet tilværelse.


Selv da krigen imellem HD DVD og Blu-ray var på sit højeste, var der meget få steder herhjemme man egentlig kunne gå ind fra gaden og købe Toshibas afspillere.


Men nu er Toshiba klar til det danske marked, og der skal Toshiba TV ind i de danske stuer.


Den store japanske elektronik gigant går målrettet efter, at tage markedsandele fra andre store mærker.


 Toshiba TV


“Vi begynder nu at sælge fjernsyn, og det gør vi meget aggressivt, for vi er jo oppe mod mærker som Sony, Panasonic, Samsung og mange flere. Men Toshiba har produceret fjernsyn i 30 år, og derfor ruller vi os nu ud i også Danmark. Der er ingen tvivl om, at vi har en berettigelse på markedet. Det bliver en kamp, og den bliver langstrukken,” siger Peter Skou, dansk landechef for Toshiba.


Sortimentet vil bestå af skærme på mellem 15 og 57 tommer.


“Det bliver en kamp på både pris og design, og selv om jeg ikke forventer, at vi kan blive nummer to eller tre i Danmark i en kort fremtid, forventer jeg da, at vi inden for 24 måneder kan erobre en femteplads,” siger Peter Skou, som har været chef for Toshiba i Norden siden 2003.


Toshiba er fjerdestørste TV-leverandør i Europa, men i Danmark er omkring hvert tredje solgte fjernsyn et Samsung-TV.


 Nu kommer XDE til Danmark


Samtidig med udvalget af TV-skærme sender Toshiba en ny DVD-afspiller XDE500 på markedet, som kan vise almindelige DVD-film i en forbedret billedkvalitet på fladskærme.


“Den kan opskalere billedet til 1080p eller 1080i, så man faktisk ikke kan se forskel på det og en ægte Blu-ray-film. Desuden er den blandt de billigste DVD-afspillere af slagsen, så jeg forventer, at den bliver et julegavehit, og salgstallene skal tælles i mange tusinder,” siger Peter Skou.


Recordere.dk har set demonstrationerne af XDE, og det er ikke blu-ray eller noget der bare ligner. Men som alternativ til andre billige opskalerende DVD afspillere fungerer de fint.


 


Kilde: business.dk


 

Annonce:
Forrige artikelIomega klar med medieharddisk
Næste artikelMelodi Grand Prix sendes fra Herning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.