Forside Nyheder

Multirum musik for feinschmeckere

 


 


Amerikanske Olive er nu på det danske marked. Det er HiFi til multirum, med harddisk, streaming og internet radio.


Man kunne kalde det en mere HiFi-præget konkurrent til Sonos, Squeezebox og Wireless Home Audio.


En digital jukeboks, hvor man kan hente sin yndlingsmusik ved at trykke på fjernbetjeningen eller ved at browse direkte på den trykfølsomme skærm, hvor man også kan se CD-covers.


Den moderne måde at nyde musik på. Kan styres med iPod Touch og iPhone, som også kan tilsluttes anlægget som kilde.


 


 


Opus Nº 4Olive Opus Nº 4 sølv – Tryk på billedet for et større


 


Opus Nº 4 er den centrale enhed, musik serveren, som ikke kun kan lagre musikken på den indbyggede harddisk. Den kan også afspille CD?er direkte, eller kopiere dem til harddisken. Denne feature har kun få konkurrenter, og Olive er samtidig en af de eneste som også tilbyder danske menu betjening.


Standard er en 500GB harddisk, men den kan også fås med 320GB, 750GB eller 1TB. 


Fås i sort og sølv finish.  


Musik i alle rum ? trådløst.


Olive er ikke blot en digital jukeboks, som du kan sætte direkte til dit eksisterende lydudstyr eller kombinerer med en forstærker/højttaler pakke løsning som den danske importør tilbyder med intro rabat.


Olive Opus Nº 4 kan også streame trådløst via husets trådløse netværk til Melody Nº 2, som kan afspille musik uafhængigt af det, der er valgt på Opus Nº 4 hovedenheden. Og ønsker man at spille musik i fx soveværelset behøver man ikke tænde hovedenheden, hvor musikken er lagret.


Der streames direkte og kun harddisken tændes på Opus Nº 4. Det hele sættes op mere eller mindre automatisk og kræver ikke teknikerbesøg eller at man trækker kabler. Uanset om man vælger et eller flere rum at spille musik i.


Det er plug & play med dansk menu. Her kan alle i familien være med! Du bestemmer selv hvor mange og op til 10 rum, der kan styres uafhængigt af hinanden ? trådløst! Systemet klarer 15 rum, hvis Melody er tilsluttet kablet netværk.


  


Unikke funktioner og muligheder


Olive differentierer sig fra lignende løsninger på en lang række punkter.


Ikke kun den danske menu men også det faktum at man kan afspille og kopiere sine CD?er til harddisken. Det hele klares uden brug af PC. Der er indbyggede spillelister men det er også muligt at lave sine egne. Desuden er det muligt at kopiere (brænde) fra harddisken til CD?en, hvis man vil have en kopi med i bilen. Det kunne være fra radioen ? Olive har naturligvis også Internetradio og Lan tilslutning ud over den trådløse!


Olive kræver som sagt ikke at man trækker kabler i hele huset, hvis man ønsker multrums lyd. Det unikke ved systemet er også at det både kombineres med eksisterende udstyr. Der er udtag til f.eks. forstærker eller aktive højttalere. Ønsker man at bruge sin iPod kan den naturligvis også tilsluttes og det er muligt at fjernstyre enhederne direkte trådløst fra en iPod Touch/iPhone.


 


Pris og tilgængelighed


Kommer i handlen i denne måned.


Olive Opus Nº4 med 500 GB harddisk kr. 15.000,-


 


 


Specifikationer 
 


 


Melody Nº 2Olive Melody Nº 2 – Tryk på billedet for et større


 


Olive Melody Nº 2 er zone playeren, den enhed man kan bruge som fjernbetjening i samme rum, eller fra et andet rum (en anden zone).


Fås i sort og sølv finish. 


Pris og tilgængelighed


Kommer i handlen i denne måned.


Olive Melody Nº 2 kr. 6.500,-


 


 
Olive Melody Nº 2 bagfra – Tryk på billedet for et større


 


Specifikationer   


Mere info?


Se mere på SAS Audio hjemmeside, der også henviser til nærmeste forhandler.


Fås også i pakke tilbud, sammen med Elac højttalere. Spørg forhandleren.


 


Kilde: SAS Audio

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.