Forside Nyheder

SVS klar med rumkorrektion til subwoofere

 


SVS AS-EQ1


Perfekt bas i løbet af minutter, i et hvilket som helst rum, med en hvilken som helst subwoofer. Efter to år med udvikling i samarbejde med  Audyssey Labs, er L-Sound klar med SVS AS-EQ1.


En advanceret rumkorrektion til subwoofere.


Bassen vil fremstå som balanceret, ren og præcis. Du definerer selv om du ønsker et ?sweet spot? eller et ?sweet room?. AS-EQ1 kan måle og vha. ?fuzzy logic? korrigere op til 32 forskellige positioner således at alle får den bedste oplevelsen af bas. Bedre end det kendes fra subwoofernes egen EQ funktion, der typisk kun måler i forhold til en position i rummet.


  


Ikke ren magi


Selv om det måske ligefrem virker som magi for nogle, så er det det ikke.


Bag facaden ligger nogle svært avancerede customiserede algoritmer fra Audyssey, som er så tunge at regnekraften fra en bærbar eller stationær computer er nødvendig for at kunne foretage selve beregningerne. PC’en kobles til USB indgangen på enheden, og installationen sker igennem en nemt forståelig brugergrænseflade.


Computeren er kun nødvendig når målingerne skal foretages, derefter kan den kobles fra, og AS-EQ1 vil fungere som en fritstående enhed.


  


Fungerer med øvrigt grej


AS-EQ1 kan bruges sammen med alle surroundreceivere, og er kompatibel med alle typer af rumkorrektion.


Du bestemmer selv om du vil bruge din receivers indbyggede rumkorrektion sammen med AS-EQ1, AS-EQ1 ?snakker? da sammen med din receiver, og beder den om at ikke gøre nogle korrektioner i bassen. Eller, om du som mange professionelle foretrækker, ønsker rumkorrektion i kun bassen.


AS-EQ1 vil gi dig en oplevelse som ingen manuel tweaking og justering med en parametrisk equalizer vil kunne, og du vil opnå dette resultatet i løbet af minutter, ikke timer, dage eller uger.


 


Pris og tilgængelighed


SVS AS-EQ1 kommer på gaden i slutningen af Maj.


Introdutionsprisen er ca. 5.500 kr.


 


Kilde: L-Sound

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.