Forside Nyheder

Nye højttaler kabler fra Kimber


Kimber 12TC


Kablerne Kimber 8TC har været en reference indenfor highend højttaler kabler. Et af den slags, som der sammenlignes med og måles op imod.


Nu lancerer Kimber så storebroderen 12TC. Et yderst kraftigt kabel, med 24 ledere, flettet på Kimbers sædvanlige måde, som i følge producenten giver giver et dynamisk, transparent, detaljeret lydbillede.


Ray Kimber har gennem mange år været anset som en af de få kabel producenter der virkeligt har forsket i kabler, og det store knowhow Kimber besidder, kommer til udtryk i alle Kimbers kabler, således også i 12TC. Som dielektrikum (isolering) bruges teflon. Selve lederne er vævet sammen, i en såkaldt i en åben konfiguration, og der er brugt ren kobber i en god kvalitet. Kablet har et tværsnit på næsten 17 mm2.


Fokus for Kimber, har med 12TC været at skabe et neutralt lydende kabel, der samtidig er både dynamisk, afslørende uden at være over analytisk, sammenhængende og detaljeret samtidig med, at det er gennem musikalsk, og nærmest forsvinder i anlægget, og lader musikken træde krystalklart frem.


Føres med og uden terminaler (tilslutninger/stik). Kan bestilles med Kimbers egne spade stik, bananstik eller kraftige fjedrende spadestik. Endvidere kan man bestille 12TC med diverse WBT stik hvis man måtte ønske det.


Nedenstående følger et par pris eksempler:  • 2 x 2m 12TC ren kabel, kr. 3664,-
  • 2 x 2m 12TC med Kimber bananstik i begge ender, kr. 3964 ,-

 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.