Forside Nyheder

Syv nye blu-ray hjemmebiograf systemer


Sony BDV-E300. Hjemmebiograf system med blu-ray


 


Sony lancerer hele syv nye systemer indenfor “home cinema”, altså komplette surround systemer med afspiller, forstærker og højttalere. Og der er blu-ray i flere af dem.


De tre første hjemmebiografer er alt-i-et systemer med blandt andet Full 1080p HD video, 1080p DVD-upscaling og 7.1 virtuelle kanaler samt mulighed for trådløse baghøjttalere. De fire andre nyheder tager alle udgangspunkt i BDP-S360 Blu-ray afspilleren fra Sony, og tilhørende surround sound systemer der kombinerer stil, enkelhed og god ydeevne. Sony HTP-BD36SF. Hjemmebiograf system


 


BDV-E300 fra Sony har fem kompakte satellithøjttalere til hovedkanalerne, en kraftfuld subwoofer, samt mulighed for trådløs forbindelse til baghøjttalere ved tilføjelse af en ekstra forstærker.


BDV-E800W går et skridt op med fire gulvhøjttalere til såvel de forreste kanaler og de bageste kanaler til venstre og højre. Systemet leveres som standard med den samme kraftfulde subwoofer og trådløse baghøjttalere.


Systemerne er lette at bruge og har en god ydeevne: Med BRAVIA Sync kan du uden videre betjene et komplet system fra Sony med en enkelt fjernbetjening. Digital Cinema Auto Calibration indebærer, at systemet selv tilpasser sig forholdene i din stue og din lytteposition. Digital Media Port fra Sony gør det  muligt at tilslutte iPod, Walkman, mobiltelephoner og Bluetooth stereoenheder.


 


 
Sony HTP-BD36SS. Hjemmebiograf system


 


Surround gjort enkelt med blot 2.1 højttalere


BDV-Z7 kan stort set det samme som ovenstående modeller, men har et mere stilfuldt og kompakt design og 2.1-kanals “surround sound” ved hjælp af S-Force Front Surround-teknologi fra Sony. Teknologien giver en virtuel 5.1 surround sound oplevelse uden baghøjttalere og passer perfekt til stuer og værelser, hvor du vil holde antallet af højttalere på et minimum.


Med BD-Live, 24p og de seneste HD audio codecs, 1080p upscaling til DVD?er, BRAVIA Sync og Digital Media Port får du gode lydoplevelser med dette ultrakompakte system.


 Sony BDV-E800. Hjemmebiograf system med blu-ray


 


Fire nye systemer baseret på BDP-S360 Blu-ray Disc afspiller


Den populære BDP-S360 Blu-ray Disc-afspiller fra Sony indgår i de fire andre nye systemer, der i kombination med en slank forstærker og ditto højttalere tilbyder samlede hjemmebiografløsninger i højeste kvalitet. Alle fire systemer tilbyder det samme som de tre første systemer, men er mere fleksible takket være tre HDMI-stik til yderligere AV-enheder og et bredere udvalg af højttalerløsninger.


BDV-360FS er et 2.1-kanalssystem med S-Force Front Surround-teknologi, mens BDV-360IS har fem højttalere på størrelse med en golfbold fra Sony til at skabe en dyb og ægte surround sound-oplevelse.


HTP-BD36SS er et system med kompakte satellithøjttalere og understøtter trådløs tilslutning af baghøjttalere ved hjælp af en forstærker (ekstraudstyr). HTP-BD36SF har et tilsvarende koncept, men har i stedet fire gulvhøjttalere som fronthøjttalere og baghøjtalere.


 Tilgængelighed og priser


De fire sidst nævnte hjemmebiografsystemer, som baserer sig på BDP-S360 Blu-ray Disc afspiller fra Sony, kan fås fra august i danske butikker. De kompakte alt-i-et systemer er tilgængelige i september og koster i vejledende udsalgspriser:  • BDV-E300: kr. 7.499,-
  • BDV-E800W: kr. 10.999,-
  • BDV-Z7: kr. 8.499,-

 Sony BDV-Z7. Hjemmebiograf system med blu-ray


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.