Forside Nyheder

Boses nye trådløse streaming fra computer


Bose SoundLink er trådløs streaming af musik fra computeren, til et Bose musiksystem.


Så er der godt nyt til alle dem, der spiller musik eller hører radio via computeren. Bose lancerer et nyt musiksystem, der trådløst streamer musik direkte fra din computer til en lille elegant højttalerenhed.


Der er klare fordele ved at anvende computeren som musikbibliotek og -afspiller, men det har også sine ulemper. Man er nemlig bundet til computeren, når man skal justere volumen, skifte sang og playliste eller skifte imellem lydkilder. Men nu kan man, ved hjælp af en lille USB-transmitter samt en elegant, trådløs højttalerenhed, afspille musik fra computeren, uanset i hvilket rum man befinder sig.


?Hos Bose er vi dedikeret til at udvikle nye teknologier, så vi konstant kan tilbyde den moderne forbruger en suveræn lydoplevelse i form af et Bose-alternativ,? fortæller Pernille Hargaard, marketingansvarlig hos Bose Danmark. ?Vi ved jo, at rigtig mange brugere i dag fører digitale musikbiblioteker og ofte anvender computeren som musikafspiller ? derfor har vi lanceret SoundLink, der på brugervenlig vis afspiller musik fra computeren til et hvilket som helst rum i ægte Bose-kvalitet.?


Netop brugervenligheden har været central i udviklingen af SoundLink, da systemet kan anvendes uden brug af WiFi-forbindelse og uden installation af software. Man skal blot indsætte USB-transmitteren i computeren og musikken streames til højttalerenheden, der har en rækkevidde på op til 20 meter.


Højttalerenheden er udstyret med et genopladeligt lithium-ion-batteri, som holder i op til 7 timer afhængig af lydstyrken. Højttalerenheden kan styres via en medfølgende infrarød fjernbetjening, der justerer volumen, samt skifter imellem sange. Og som en ekstra feature er SoundLink udstyret med en funktion til stigende lydstyrke, der automatisk øger lydstyrken, når anlægget spiller.


SoundLink afspiller alle typer musikfiler, samt internetradio fra computeren og kan desuden bruges som en mobil højttalerenhed, da man via jackstik kan tilslutte andre lydkilder som iPod, iPhone eller mp3-afspiller.


 


Pris og tilgængelighed 


SoundLink er i handlen nu, og er set til kr. 4.495,-


 


Tekniske specifikationer  • SoundLink fås i sort og måler 30,7 x 17,1 x 10,3 cm

  • Enheden er udstyret med Bose Waveguide højttalerteknologi og kraftige neodyme højttalere

  • SoundLink er udstyret med Boses signalbearbejdsningsteknologier, der sørger for god lyd uanset lydstyrken

  • Et akustisk design sørger for, at systemet gengiver lyden mere effektivt og i en høj kvalitet

  • Højttalerenheden er udstyret med diskrete knapper på siden til justering af volumen

  Kilde: Bose pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.