Forside CES CES 2010

CES 2010: LG præsenterer et udvalg af CES nyhederne

 


Her er LG’s egen beskrivelse af nogle af de nyheder de havde med på CES 2010 


 


LG Electronics lancerer nu en ny serie Full LED-tv-apparater: LE950 og LE850. Modellerne indgår i LG?s Infinia-koncept med high-end fjernsyn, som har en næsten usynlig ramme, stilrent design, trådløse kommunikationsmuligheder og netadgang. LE950 og LE850 maksimerer billedkvaliteten og minimerer tykkelsen med Full LED Slim-teknik. De levererer enestående billedkvalitet med dybere sortniveau og mere livlige farver. Samtidig kan strømforbruget mindskes med op til 40 procent sammenlignet med lignende produkter. 


 Allerede på IFA i Berlin viste LG Electronics den første 15? OLED-prototype. Nu præsenterer LG EL9500, verdens største OLED-tv til kommercielt brug. Det nye tv er udstyret med ekstrem god billedkvalitet og TruMotion 100 Hz-teknologi. De første tv-apparater med OLED-teknologi forventes allerede at komme på markedet i løbet af foråret.


 


 


3D er blevet utroligt populært, og i Hollywood produceres der 3D-film som aldrig før. Med verdens første kommercielle 3D-tv, LD920N, vil LG gøre 3D tilgængeligt for alle.


 


 


Nu lancerer LG Electronics et nyt hjemmebiosystem, HB965TZ, som er designet til at matche de nye minimalistiske LG-fjernsyn i Infinia-serien. Præcis som tidligere er modellen et ægte flagskib med alt, hvad der skal til for at skabe rigtig biografstemning i stuen. Funktioner som Wi-Fi og DLNA gør det nemmere at få adgang til filer, som ligger på fx en computer eller en mobil.


 


 


Med den nye Blu-ray-afspiller HR500 tager LG endnu et skridt mod den ultimative interaktive underholdningsmaskine. Afspilleren er udstyret med funktioner som trådløs overførelse, indbygget harddisk, flere tunere og adgang til forskellige bredbåndstjenester. Funktioner og interface er brugervenlige, og det er nemt at navigere ved hjælp af widgets og intuitive menuer.


 


 


LG Electronics præsenterer sin hidtil stærkeste serie af skærme med LED-baggrundsbelysning ? E50-serien. Skærmene har et sofistikeret design, rummer energibesparende teknologier og har et fantastisk billede. Dertil kommer, at skærmserien er udrustet med flere smarte funktioner, deriblandt Dual Screen og Cinema Mode. Samtidig er serien udviklet med ergonomien for øje.


  


 

Kilde: LG pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelBang & Olufsen udfordrer ny lov
Næste artikelBoxer kæmper også mod DR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.