Forside CES CES 2010

CES 2010: Verdens største kommercielle OLED-tv fra LG

Verdens største kommercielle OLED-tv fra LG 


Allerede på IFA i Berlin viste LG Electronics den første 15? OLED-prototype. Nu præsenterer LG EL9500, verdens største OLED-tv til kommerciel brug. Det nye tv er udstyret med ekstrem god billedkvalitet og TruMotion 100Hz-teknologi. De første tv-apparater med OLED-teknologi forventes allerede at komme på markedet i løbet af foråret. 


LG?s EL9500 er verdens største kommercielle OLED-tv. Med sine 15? leverer EL9500 en billedkvalitet, der aldrig har set sin mage på markedet. Teknologien gør også, at selve tv-skærmen er ultra tynd og let. EL9500 er udstyret med diskrete højttalere, der sidder skjult bagved rammen og en strømlinet fod, der gør tv?et nemt at placere. 


 


EL9500 er udstyret med TruMotion 100Hz, som giver et knivskarpt, naturligt billede uden flimmer selv i scener og sekvenser med hurtige bevægelser. Via USB-tilslutningen kan brugeren lytte til musik eller se film direkte ved hjælp af plug ?n? play. EL9500 understøtter de fleste filformater på markedet, f.eks. JPEG, MP3 og DivX-HD. Til USB-indgangen kan også hukommelseskort eller ekstern harddisk kobles direkte til tv?et.


 


 


Tekniske specifikationer


AM OLED


HD Ready


TruMotion 100Hz


Real Cinema


Fod


Usynlig højttaler


Trådløs AV Link


USB 2.0 (DivX-HD, MP3, Jpeg play)


AV-tilstand


 


 


Tilgængelighed og pris


EL9500 kommer i handlen fra marts i 15?. Prisen på produktet er endnu ikke offentliggjort.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.