Forside CES CES 2010

CES 2010: LG lancerer verdens første 3D-tv til konsumentmarkedet

LG lancerer verdens første 3D-tv til konsumentmarkedet  


 


3D er blevet utrolig populært, og i Hollywood produceres 3D-film som aldrig før. 3D har fået sin renæssance, så nu giver LG Electronics sig også i kast med idéen. Med verdens første kommercielle 3D-tv, LD630, vil LG gøre 3D tilgængeligt for alle. Filmoplevelsen bliver aldrig sig selv igen.


 


På årets CES-messe i Las Vegas præsenterer LG Electronics mange spændende elektronikprodukter, blandt andet verdens første kommercielle 3D-tv, LD630. For forbrugerne betyder det, at de kan få 3D-teknologi til hjemmet til en overkommelig pris og mulighed for at nyde film i 3D-format hjemme i sofaen.


 


LD630 er også udstyret med TruMotion 100Hz, så billedet bliver helt naturligt, knivskarpt og uden flimmer selv i scener med hurtige bevægelser. Brugerfladen med store 3D-baserede ikoner gør det nemt at navigere. For at øge tilgængeligheden har tv?et en hurtigmenu med de mest brugte funktioner. Ved hjælp af Picture Wizard II kan billedet tilpasses efter egne præferencer. Via USB 2.0 kan musik, billeder og film ? til og med i DivX-HD ? afspilles direkte ved hjælp af plug ?n? play. Der medfølger en digital manual, hvilket gør fejlfinding hurtigere og nemmere, samtidig med at miljøet ikke belastes på samme måde som med trykte manualer.


 


Til 3D-funktionen medfølger et par 3D-briller.


 


Tekniske specifikationer


1080p HD-ready


Dynamisk kontrastforhold på 150000:1


TruMotion 100Hz


Brugerflade i 3D


Certificeret efter isf


Real Cinema


Picture Wizard II


Usynlig højttaler


Trådløs AV Link


USB 2.0 (DivX HD, MP3, Jpeg play)


Smart Energy Saving


 


 Tilgængelighed og pris


LD630 fås i 47?. Prisen på produktet er endnu ikke offentliggjort. LD630 kommer i handlen i marts måned 2010.


 


 

Kilde: Pressemeddelse – LG

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.