Forside Nyheder

ISE 2010: Dag 0; Dagene før udstillingens start

Morten Witzel fra Earthquake Sound skriver fra ISE (Integrated Systems Europe) i Amsterdam. Følg en udstillers beretninger, i tekst og billeder, fra den udstilling der kalder sig: “Europas Nr. 1 udstilling for professionel AV og system integration”.


 Søndag og mandag er de dage hvor alle udstillerne er en anelse nervøse for om vi når at sætte det hele op til tiden. Vi der selv klarer det hele kan naturligvis tage den rimelig med ro, da vi selv styrer tempoet. Men jeg føler med mange af vores naboer, der har håndværkere til at udføre jobbet. Nu skal jeg ikke tale ondt om håndværkere generelt, men et par af vores naboer har muligvis overvejet om de skal genansætte de håndværkere de har brugt i år.

Standen lige ved siden af os, har håndværkerne brugt mere tid på at kigge efter de japanske tøser på BenQ standen end at sætte standen op. Standen består iøvrigt af et gulv, 2 vægge og en overlægger til lys. Ikke umiddelbart noget kompliceret, men det ser hårdt ud.

BenQ standens håndværkere har haft travlt. De må have arbejdet i døgndrift for at få standen klar til tiden. Der er ingen tvivl om at det bliver en fed stand de får sat sammen, den er også dyr. Men store firmaer har store budgetter.

De område vi ligger i, har i umiddelbar nærhed et firma der sælger strømrensere/powerconditioners, inwall højttalere og nogle monitorlignende højttalere af ukendt art. Det er en farvestrålende stand, men jeg har ikke været helt tæt på endnu.

Men noget siger mig at der bliver tryk på vores område. De helt tætte naboer hedder Tannoy og Velodyne. Og Jer der var på KT Radios messe i Odense eller på Hifi Surround i København, ved at Earthquake Danmark holder sig ikke tilbage med subwoofer eller vores Earthquake Simulator. Der er lagt op til 200-15 Hz sweeps igen, for fuld udblæsning.

Vi forlod standen idag mandag kl ca 1500, hvor vi var så færdige som vi kunne blive med håndværkere hos naboen. De fleste var færdige med standen og igang med opsætning. Jeg glæder mig til at se hvad det er blevet til hos de mange stande der er med i år. Det er vores første år på ISE så jeg er meget spændt på feedback fra de forhandlere, distributører og pressefolk der kommer forbi messen.

Jeg har lovet Lars fra Recordere at holde Jer alle opdateret på forløbet hernede. Jeg vil gøre mig bedste for at komme rundt på så mange stande som muligt.


Forvent gerne en opdatering hver dag. Annonce:
Forrige artikelNy udstilling: Integrated Systems Europe
Næste artikelHighend digital musik med Audio Nova
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.