Forside Nyheder

Kort nyt om TV produktion


Samsung venter at OLED bliver stort


Vice President i Samsung Mobile Display, Brian Berkeley, fortæller at Samsung nu har speeded udviklingen af OLED op, og store OLED TV bliver det næste store (efter 3D, red.).


Og Samsung ved hvad de taler om, for de ejer den foreløbig eneste OLED fabrik til høj volume produktion, som ligger i Cheonan i Sydkorea. Lige nu er det OLED til mobile enheder der produceres i stort antal, men snart gælder det de større displays også.


OLED har flere fordele. De er strømbesparende i forhold til LCD, og håndterer 3D bedre. Derfor investerer Samsung mange penge i den udvikling nu, i følge Berkeley.Panasonic tror på overskud næste år


Panasonic kæmper med TV divisionens røde tal. Det er 2. år i træk, at produktionen af TV apparater giver underskud, og president Fumio Ohtsubo forventer at der kommer overskud i næste regnskabsår. Det japanske finansmagasin Nikkei citerer Mr. Ohtsubo for at udtale:


“Et 3. år med underskud vil være uacceptabelt”JVC lukker TV fabrikker


Kenwood-JVC koncernen rydder kraftigt op i antallet af TV fabrikker. Senest er det fabrikken i Mexico, der producerer JVC TV til det nordamerikanske marked, der står foran lukning.


Når lukningen er gennemført vil JVC stå tilbage med én TV fabrik, placeret i Thailand.


JVC stopper også produktionen af CRT TV nu (billedrør).


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.