Forside Nyheder

DynAudio leverer lyd til ny laptop


 


Den danske højttaler fabrikant DynAudio leverer lyden til ny MSI bærbar.


Målet lå klar fra starten. Væk med den hvæsende lyd der kendetegner de fleste bærbare. Midlet blev et samarbejde imellem lyd-guruerne hos Dynaudio i Skanderborg og computer-giganten MSI.


Ingeniørene fik opgaven, om at løfte lyden i den bærbare computer op til et niveau, der opfylder beskrivelsen ?Sound by Dynaudio?. En kæmpe udfordring med at optimere højttaler-teknologi og signalbehandling, med de mange tekniske og fysiske begrænsninger der er i en sådan en computer.


I en bærbar computer afhænger lydkvaliteten af mange ting: højttalerenhederne, placering af disse, lydkortet, software osv.


Ved membranen er den optimale kombination af stivhed, lethed og dæmpning fundet. Chassiset er optimeret med et langt større magnetsystem og svingspole. Dermed kan musikken gengives fasekorrekt, dynamisk oglevende. De to 20mm enheder og den 25mm woofer sidder i hvert deres dæmpede kabinetter. I det ekstremt kompakte miljø som en bærbar computer, er alt gjort for at forhindre resonanser, rasle-lyde og forvrængning.


Lydkort og software er ligeledes blevet optimeret hvor der bl.a. indgår avanceret DSP behandling. Der er anvendt en kombination af de mest avancerede processor indenfor DSP EQ, DSP Limiter og Active Crossover.


Med den nye MSI GT660 vil du opleve at lyden løfter sig op fra computerens fysiske rammer og danner et realistisk lydbillede foran dig. Resultatet er at det bliver mere involverende at spille computerspil. Du vil kunne høre din yndlingsmusik på et helt nyt niveau. Dine film vil komme til live på en helt ny måde.


  


Video


Reklame for det nye samarbejde. 


Kilde: DynAudio

Annonce:
Forrige artikelMere selvbetjening hos YouSee
Næste artikelForhandlere skulle oplyse om MPEG-2/4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.