Forside Nyheder

Viasat On Demand på LG TV

 


TV-seere med et LG fjernsyn og NetCast-funktion får nu adgang til Viasat OnDemand.


TV-seere med et LG fjernsyn og NetCast-funktion får nu adgang til Viasat OnDemand. Den nye aftale mellem Viasat og LG betyder, at seerne kan nyde et stort udbud af film, serier, sport og egenproduktioner fra TV3-kanalerne direkte fra TV’et.


Viasat OnDemand har sin egen startside i NetCast-brugerflade, som den interaktive del af  LGs TV hedder, hvorfra alt indhold kan hentes.


TV’et skal være tilsluttet en bredbåndsforbindelse med mindst 2Mbit. Man kan enten abonnere på forskellige TV-pakker eller købe individuel adgang til film, serier og sportsprogrammer – alt efter interesse. Beløbet, man har købt for opkræves på ens kreditkort, som er tilknyttet den oprettede brugerkonto på computeren.


Viasat OnDemand er tilgængeligt i alle nye LGs fjernsyn, der har en NetCast-funktion. Forbrugere, der allerede har et LG fjernsyn med NetCast-funktion, skal blot gennemføre en enkel og gratis softwareopdatering for at få adgang til tjenesten. Af tidligere udbudte tjenester kan nævnes YouTube, Picasa og AccuWeather i LGs Smart- TV udvalg.


For at se hvilke TV fra LG, som har en NetCast-funktion, besøg http://www.lg.com/dk/tv-audio-video/tv/index.jsp og afkryds ?Netværk? i rubrikken under ?Valgfrie funktioner? i menuen til venstre.


 


Kilde: LG

Annonce:
Forrige artikelSamsung på vej med ambitiøst Android-monster
Næste artikelElektrologik: Er hun klar til 3D ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.