Forside CES CES 2011

LGs nyeste pc-skærm er sindssygt tynd


LG E90 er firmaets tyndeste pc-skærm til dato med en tykkelse på blot 7,2 millimeter.


 


Koreanerne tydeligt stolte af deres tyndeste skærm til dato. Med kun 7,2 millimeter får du rigeligt med plads på skrivebordet.


Trænger hjemmekontoret til en lille overhaling? Hvad så med en investering i LGs nyeste pc-skærm, der er firmaets tyndeste til dato. E90, som modellen hedder, er blot 7,2 millimeter tynd og vil givetvis tage sig godt ud på dit skrivebord. Du får 21,5 tommer i bredformat med 1920 x 1080-pixel opløsning. Med to milliesekunders responstid skulle den også kunne bruges til gaming.


LG har gemt strømforsyning, VGA, DVI og HDMI-tilslutninger i foden af skærmen, og fortæller os også, at strømforbruget er hele 40 procent lavere end i tilsvarende LCD-skærme fra konkurrenterne.


E90 ryger ud på butikshylderne i “udvalgte markeder” allerede denne måned. Vi kender desværre endnu ikke en pris, men regner med at stifte nærmere bekendtskab med den tynde skærm på CES 2011-messen i Las Vegas i næste måned.


 

Annonce:
Forrige artikelTV-guide fra YouSee kan hentes til Android
Næste artikelMonster blu-ray server fra Kaleidescape
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.