Forside CES CES 2011

CES 2011: Sony viser 3D uden briller

 

Et af de store spørgsmål med 3D er, om det bliver muligt at slippe for brillerne. Og det forsøger enkelte af producenterne at besvare på årets CES udstilling.

Toshiba satser stort på deres 3DTV uden briller, mens de øvrige producenter af TV er mere afdæmpede. At det nok kommer – engang – men der kommer til at gå nogle år inden udviklingen har gjort det godt nok.

En af udfordringerne ved 3D uden briller, er hvordan teknikken får serveret to forskellige billeder – et til hvert øje – når man står/sidder på afstand i forskellige vinkler for displayet. Se også artiklen: Introduktion til 3D TV

Men Sony viser faktisk 3D TV uden briller her på CES. Ikke som et produkt endnu, men som en teknologi fremvisning. En prototype der viser hvor langt de er kommet.

Det fungerede faktisk overbevisende godt i det korte smugkig vi fik onsdag (udstillingen er ikke officielt åben endnu). Med det indhold Sony havde valgt at vise, som var en animationsfilm, der var der tydelig 3D dybde. Også fra forskellige vinkler. Og det var på et stort display på 46″, hvor man betragtede filmen på afstand.

Der var intet om selve teknikken endnu. Det var bare et mørkt rum man gik ind i og så med. Men for os viste det at 3D TV uden briller kommer.

 Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Sony Ericsson Xperia arc
Næste artikelCES2011: Nye audio / 3D systemer fra Sony
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.