Forside Nyheder

Panasonic Event 2011


 

 


På CES udstillingen så vi de amerikanske Panasonic produkter. Nu kommer de europæiske.


De europæiske Panasonic produkter lanceres på en stor event i London tirsdag. Det er her at vi får alle detaljerne om årets nyheder fra Panasonic indenfor Plasma TV, LED TV, 3D, blu-ray osv.


Traditionelt set har de europæiske Panasonic modeller været en del anderledes end de nordamerikanske, der vises frem på CES udstillingen i Las Vegas i begyndelsen af januar.


Og selvom der sker en tilnærmelse år for år, så forskellene bliver mindre og mindre, så er der fortsat forskelle. Hvilke forskelle der er i år bliver vi klogere på tirsdag, hvor Panasonic afholder deres store årlige event i London. Det er her alle europæiske nyheder præsenteres.


Følg nyheder fra Panasonic Event 2011 fra tirsdag kl. 14:30 dansk tid. Panasonics topmodel VT30 har fået et designmæssigt løft i forhold til VT20.


 


Designet er som de amerikanske modeller


På den designmæssige side, er det dog det samme som Panasonic præsenterede på CES. Her mødte vi nye Panasonic TV, der havde fået et designmæssigt løft.


Se: Panasonic plasma får nye klæder og Flere VT30 billeder


 


Farvel til Z-serien


Og netop det designmæssige løft har gjort, at Panasonic har sagt farvel til den eksklusive Z-serie fladskærms-tv nu. Den serie der startede med Z1, og senere fulgt op af Z11.


Se: Panasonic afliver Z-serien


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.