Forside * Nyheder

Wupti vil teste showroom


Allerede i dag har Wupti og L’Easy fælles indkøb og lager på adressen i Odense  (Foto: recordere.dk)


 


L’Easy tager kontrollen over Wupti


Pede flytter ind hos Peter, og i lokalerne hos L’Easy åbner Wupti en demo butik, hvor varene kan ses før nethandel.


Kultfiguren, den småkriminelle Pede, der sælger Wupti produkter fra sin lille biks på Amager flytter. Altså ikke Pede selv, men hovedkontoret for Wupti der hidtil har ligget i Århus.


Wupti blev oprindelig stiftet af energi-selskabet Nrgi tilbage i 2006, og i 2008 købte L’Easy halvdelen af selskabet. Nu har L’Easy købt endnu en lille bid af Wupti, og overtager dermed kontrollen med selskabet.


Det betyder at Wupti flytter ind hos L’Easy i Odense efter sommer, og de 28 ansatte tilbydes job dér.


Wupti har på trods af sin position i branchen haft svært ved at blive en god forretning på bundlinjen.


De første to år kostede det ejeren Nrgi 60 millioner kroner at få Wupti startet op. I 2009 gav selskabet et lille overskud på 2 millioner kroner, og sidste år et tilsvarende underskud. I år forventes et overskud igen.


Til sammenligning havde L’Easy sidste år et plus på 140 millioner kroner.


“Når Wupti og L’Easy flytter sammen, kan vi drive begge mere effektivt og samtidig tilbyde bedre kundeservice. Det er meget vigtigt i dagens marked”, udtaler Niels Thorborg, ejer og adm.direktør i L’Easy til Fyens Stifttidende.


 



Peter og Pede flytter sammen, og får en butik


 


Wupti vil teste showroom


I kender nok situationen. Vil gerne handle på nettet, men vil også gerne se produkterne først.


Det prøver Wupti nu at råde bod på, med deres første demo butik der åbner til efteråret.


Den kommer til at ligge på samme adresse, hvor også L’Easy og DER i dag har kontor og lager. Det er på Østre Stationsvej i Odense, i gå-afstand fra Odense Banegård.


Det bliver dog ikke muligt at afhente varer, eller tage varene med hjem med det samme. Man kigger, bestiller og får varene leveret af Peter i en af de gule L’Easy biler der kører landet tyndt med elektronik og hvidevarer.


 


Kilde: Fyens Stifttidende

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.