Forside Indhold og distribution Musik

Krigen starter: Spotify åbner i USA i morgen


Krigen starter: Spotify åbner i USA i morgen


Der gik ikke længe fra aftalen var i hus, til at Spotify var klar til lancering i USA. Aftalen med musikselskaberne i USA var ikke tør, før Spotify er klar til den egentlige lancering.


Allerede i morgen vil amerikanske kunder kunne købe abonnement på Spotify. For 4.99 USD vil man kunne streame musik fra hele Spotify’s katalog, og betaler man 9.99 USD, får man også mulighed for at downloade musik til sine mobile devices. Kan man leve med reklamer og begrænset adgang, vil man gratis kunne lytte til få timers musik om måneden.


Det er ikke med Apples gode vilje at Spotify er kommet ind i USA, og man må forvente at Apple svarer tilbage med en konkurrende tjeneste hurtigt. Men mon ikke musikbrancen er godt tilfreds med at Steve Jobs og hans 30%’s monopol får konkurrence, og at de på den måde vil kunne presse Apple til bedre aftaler ?


Hvornår Danmark ?


Aftalen mellem Spotify og danske KODA er jo også klar, men der er intet nyt om hvornår de åbner her. Og nu får Spotify nok at se til på den anden side af atlanten, så vi må bare håbe, at de snart finder båndbredde og tid til at åbne for firewall’en.


Der er desværre intet nyt om hvornår dette sker.

Annonce:
Forrige artikelPublikumsrekord i Cinemaxx
Næste artikelMange iPhone 4-ejere tror de har 4G-telefon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.