Forside Nyheder

Producenter forbereder lancering af iPad 3 og iPhone 5


Et bud på udseende af iPhone 5 er at den ligner iPhone 4, bortset fra et større display og at LED-blitzen bagpå er flyttet (Illustration: recordere.dk)


 


Apple leverandører i Taiwan forbereder premiere til september, og en bred oktober-udgivelse af både iPhone 5 og iPad 3.


Digitimes.com har godt styr på elektronik-industrien, som de følger tæt med analyser og rapporter. De har taget pulsen på de kommende Apple produkter, og kilder i den asiasiske elektronik-industri bekræfter en premiere til september og bred lancering til oktober – for både ny iPhone og ny iPad.


Kilderne kunne også fortælle, at der kun kommer én version af iPhone 5. Resten af markedet skal dækkes af iPhone 4, hvilket kan forklare tidligere rygter om en opdateret iPhone 4 (iPhone 4s eller 5s). I stedet for flere udgaver af ny iPhone 5, bliver der én ny eksklusiv Apple-telefon model, sammen med nogle billigere modeller baseret på nuværende iPhone 4 teknologi.


I følge Digitimes kilder venter Apple at sælge sammenlagt 24-25 millioner iPhones i både 3. og 4. kvartal i år, hvoraf iPhone 5 ventes få have en andel på 6-7 millioner per kvartal.


Ny iPad 3 kan være klar samtidig. I følge Digitimes er der indikationer på, at Apple forbereder endnu en bølge af iPads, for at stække konkurrenterne. Rygterne går på, at iPad 3 bliver endnu tyndere, lettere og med højere skærmopløsning end nogen af de nuværende tablet-computere.


Om Apple så vil bruge en ny iPad 3 som eksklusiv model, og fortsat sælge iPad 2 som billigere entry-model, må vi vente og se.


Opdatering: Den nye iPad kan få navnet iPad 2+ (Plus) istedet.


 


Kilde: Digitimes.com

Annonce:
Forrige artikelNu er udlandstelefoni blevet billigere
Næste artikelRygte: PlayStation 4 får ‘Kinect’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.