Forside Nyheder

Skal Apple redde B&O ?


Der kommer næppe B&O logo på Apple butikken på Fifth Avenue i New York.


 


Redaktionel kommentar


Bang & Olufsen annoncerer snart en ny strategi for virksomheden. Det kan være et tættere samarbejde med Apple.


Lille danske B&O, sammen med et firma der har flere kontanter i banken end den amerikanske stat. Det lyder umiddelbart som et ulige forhold, men ikke desto mindre gættes der på – om ikke et forhold så et tættere samarbejde – imellem de to producenter.


Anledningen til gætterierne er at Bang & Olufsen har inviteret til pressemøde i næste uge, hvor de vil præsentere en ny virksomhedsstrategi.


B&O skal overholde fondsbørsreglerne, og kan derfor af gode grunde ikke røbe hvad der kommer til at ske på pressemødet.


Men aktieanalytiker i Sydbank Nicolaj Jeppesen vil gerne komme med et gratis gæt, på at B&O kunne finde på at annoncere et tættere samarbejde med Apple om salg af virksomhedens produkter. Det fortæller han til elektronikbranchen.dk


Apple sælger allerede Beosound 8, som er B&Os iPod/iPad anlæg, på nettet. Men et udvidet samarbejde kunne omhandle flere B&O produkter til salg direkte i Apple Store butikkerne.


Det kunne være produkter som Beosound 5 Encore, hovedtelefoner/earsets ligesom der kan være andre nye produkter på vej – lavet til at virke sammen med Apple produkterne.


“Hvis B&O har haft et par heldige dage og har fået snakket godt med Apple, og Apple ser B&O’s produkter som teknologisk highend, så kunne man jo godt tænke sig, at Apple også ville have en interesse i at have B&O’s produkter i butikkerne,” udtaler Nicolaj Jeppesen til elektronikbranchen.dk.


Et tættere samarbejde kunne måske også udvides til udviklingssiden indenfor nye billede og lyd produkter. Der har B&O trods alt en mangeårig ekspertise, som Apple først er ved at opbygge.


B&O er en lilleput i forhold til Apple, men derfor kan det godt tænkes at Apple ser nogle fælles værdier med B&O.


Men tror du på den? Er et øget samarbejde imellem B&O og Apple helt utænkeligt? Er det bare et dårligt gæt, eller kan det være sådan noget Bang & Olufsen annoncerer onsdag d. 17/8 ?


 

Annonce:
Forrige artikelTablets og smartphones flytter en hel branche
Næste artikelGratis antivirus til din Android-mobil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.