Forside Nyheder

iPad holdere med trådløs opladning


LaunchPort basen til bord er i aluminium design


 


Med Launchport bliver det nemmere at integrere iPad i hjemmet. Den oplades induktivt (trådløst) i holderen på bord eller væg.


En tablet computer som iPad er god til hjemmets automatisering. Den har en tilpas størrelse, og kan bringes til at styre hjemmets elektronik og automatik. Samtidig kan den bruges til at surfe på, tjekke media og meget andet.


Men på et punkt er den type produkter ikke så nemme. De skal lades op. Heldigvis findes der forskellige dock-løsninger, men nu giver Lounchport mulighed for at tage de løsninger et skridt videre.


Det er verdens første trådløse opladningssystem til iPad. Man slipper for at skulle have en dock-connector, til gengæld skal der et “etui” udenom iPad’en.


Helt billigt bliver det dog ikke at slippe for kablerne og få en mere stilren løsning med holdere og opladning.


Etuiet til iPad 2 hedder LounchPort PowerShuttle og kommer til at koste kr. 1.495,- mens de to baser til hhv. bord og væg koster kr. 1.995,- per styk.


Leveringen begynder sidst på året.


Læs mere på Launchports hjemmeside


 Integreres Lounchport basen i væg fås en stilren dock løsning 


Video


I denne reklamevideo demonstreres Lounchport systemet 


Kilde: Cinevision

Annonce:
Forrige artikel25 år med B&O Form 2 hovedtelefoner
Næste artikelTHX til smartphone og tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.