Forside Nyheder

Digitalmodtager til antenne og satellit.


 


Den nye digital-modtager med USB-optagelse fra Maximum er både til egen antenne (DVB-T og DVB-T2) samt satellit (DVB-S og DVB-S2).


Kjaerulff 1 Digital lancerer en ny digital combomodtager til næste generations antenne- og satellit-tv. Modtageren håndterer både DVB-T/T2 og DVB-S/S2 signalerne, som giver dig mulighed for HDTV fra både alm. antenne og satellit.


Nu kommer løsningen til dem, som både vil have HDTV via satellit og almindelig antenne.


 


DVB-T2 og -S2


MAXIMUM TS-4000 CX CI+ PVR understøtter de nye DVB-T2 og DVB-S2 standarder, men er samtidig/selvfølgelig fuldt ud kompatibel med de ældre tv-standarder.


Den har indbygget kortlæser til Conax og har også CA-modulplads i den nye CI+ standard, så der ved hjælp af et CI+ CA-modul kan ses betalings-tv fra en operatør. 


 


USB optagelse
 
Med MAXIMUM TS-4000 CX CI+ PVR får du mulighed for at optage og pause udsendelser ved brug af et USB-stik eller en USB-harddisk (testet op til 1 TB), der tilsluttes USB-porten på bagsiden.


Optagelse kan startes gennem den elektroniske program guide (EPG), som viser tv-programmerne i op til 7 dage (afhænger af udbyder). Det er naturligvis også muligt at lave almindelige timer-optagelser. 


 


Tilpasset brug i Danmark


MAXIMUM TS-4000 CX CI+ PVR har menusystem på de fleste europæiske sprog inklusiv Dansk.


Softwaren er tilpasset det nordiske marked, så alle kanaler kommer i den rigtige rækkefølge, undertekster fungerer korrekt osv.


Strømforbruget er max. 1 W i standby og max. 16 W (ekskl. evt. tilsluttet USB-harddisk)


 


Pris og tilgængelighed


Prisen er vejledende 2.499,-


Er i butikkerne nu.


 


Anmeldelse


Recordere.dk følger op med en anmeldelse af modtageren.


 


 



 


Kilde: Kjaerulff 1 Digital

Annonce:
Forrige artikelTDC klar med highspeed mobilt bredbånd
Næste artikelRunco LightStyle LS-1 projektor
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.