Forside Nyheder

Limited edition af Marantz stereo-sæt


Marantz præsenterer Limited Edition-udgaver af deres PM-15S2 Premium integrerede forstærker og SA-15S2 Premium SACD-afspiller.


Marantz chefdesigner Ken Ishiwata tager ind imellem produkter ud af Marantz sortimentet, som herefter forfines og genudgives under subbrandet “K.I. Limited Edition”.


Om det er indbildning skal ikke kunne siges; Men på dette nye sæt “Limited edition” fra Marantz til stereo-folket, som bygger over stereo-forstærkeren PM-15 og SACD-afspilleren SA15, virker den sorte finish virker nærmest ekstra silkeblød.


Når Ken Ishiwata går igang med at bygge om på et produkt og forfine det, bliver der som udgangspunkt sat spørgsmålstegn ved alle komponenter i maskinerne. Dette for at lede efter de steder, hvor der kan forbedres.


Forstærkeren her har bl.a. fået forbedret sin kondensatorbank, så den tæller hele 40.000 µF, hvilket giver endnu et løft i lydkvalitet og evnen til at trække endnu “tungere” højttalere.


På SACD-afspilleren, der selvfølgelig også afspiller almindelige CD’er, har Marantz har finpudset og forfinet en hel del komponenter og mange steder ændret signalvejen. Dette øje for detaljen lader sig naturligvis ikke skjule i lyden, som tager endnu et skridt op ad rangstigen, og stråler omkring om kap med designet!


Resultatet er en hidtil uset harmoni, med to enheder der i den grad passer sammen.


Prisen er også dog lidt eksklusiv. Vi du have fingre i denne stereosæt med Marantz PM-15S2 Premium og SA-15S2 Premium Limited Edition-produkter skal du slippe kr. 29.990,-


Enhederne kan også købes enkeltvis til kr. 14.995,- per styk.


 


Kilde: HiFi Freaks

Annonce:
Forrige artikelPlayStation 3 klarer 4K … sådan da
Næste artikelLive: Apple Media Event (SLUT)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.