Forside Nyheder

Nu kommer Nokias Windows-mobiler


 


Tre nye modeller med hurtig indmad, gode kameraer og Microsofts nyeste udgave af Windows Phone-operativsystemet. Bliver officielt lanceret senere på måneden.


Nokia er ikke på vej med en, men hele tre nye smartphones med Microsofts Windows Phone 7.5-operativsystem. Det er i alt fald hvis vi skal tro Mynokiablog.com, der afslører specifikationerne på de tre mobiler.


De to først mobiler bliver Nokia Sabra og Nokia Sea Ray. Førstnævnte kommer med en 3,7-tommer skærm, 1,4-gigahertz processor, 16 gigabyte lagerplads og et 8-megapixel kamera. Den får angiveligt et udseende, der ligger sig op af Nokia N9 med et minimalistisk og helt rent design.


Sea Ray får lignende specifikationer, men dog kun et 5-megapixel kamera. Sabra får en udskiftelig bagside, så brugeren kan personliggøre sin nye lommegadget.


Flagskibsmodellen får navnet Nokia Ace, og bliver angiveligt Nokias første mobil med 4G LTE-teknologi. Den får også 1,4-gigahertz processor, men bliver udrustet med en 4,3-tommer skærm og et 8-megapixel kamera med Carl Zeiss-optik. Mynokiablog skriver, at den kommer med Mango+ og først lander hos det amerikanske teleselskab i første kvartal af 2012. Det tyder på, Ace sandsynligvis først bliver tilgængelig et stykke tid efter Sabra og Sea Ray.


Microsoft har selv afsløret eksistensen af Sabra og Sea Ray i en canadisk konkurrence om at lave den bedste app til Windows Phone. I teksten med småt nævner Microsoft mobilerne samt endnu ikke annoncerede Samsung-mobiler med kodenavnene Samsung Yukon og Samsung Wembley.


Det tyske teleselskab, T-Mobile, har også været tidligt ude og afsløret eksistensen af Nokias kommende mobiler.


Nokia forventes at løfte sløret for alle sine Windows Phone-nyheder på messen Nokia World, der løber af stablen i London den 26.-27. oktober.


 

Annonce:
Forrige artikelRIP: Zune
Næste artikelPlayStation 3 klarer 4K … sådan da
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.