Forside Nyheder

Google Galaxy Nexus banker iPhone 4S


De første tests af hastighed på Google Galaxy Nexus med Android Ice Cream Sandwich er kommet. Og der er fart på drengen.


Det er hjemmesiden AnandTech der har haft den nye Google topmodel smartphone med Android Ice Cream Sandwich i hånden, og lavet de første hastighedstests op mod Apple iPhone 4S med iOS 5.


Og der er godt nyt. Internetbrowseren banker derudaf i Google Galaxy Nexus, og sætter ny rekord blandt de gængse smartphones. Rygterne vil vide at Flash er væk i Ice Cream Sandwich, hvilket kan være en medvirkende årsag.


  


Det er tydeligt at tre af de nye hotte smartphones lige nu (Galaxy Nexus, Motorola Razr og iPhone 4S) skiller sig ud fra mængden, og med den nye Google telefon øverst på skamlen i hastigheden på internetbrowsning.


Ses på JavaScript afvikling, som også er en stor del af det at surfe på nettet klarer Nexus sig også godt.


  


Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Google Galaxy Nexus er udstyret med en gammel grafikprocessor, sammenlignet med iPhone 4S, så den falder igennem som hurtig spillekonsol.


På grafikdelen med video må Galaxy Nexus se sig slået. Ikke kun af iPhone 4S, men også af Galaxy S2.


   


Men det ændrer ikke ved, at Google Galaxy Nexus med Android 4 (Ice Cream Sandwich) må føles som en ganske hurtig smartphone når man først får den i hånden.


Hele testen fra AnandTech kan læses her.


 


Første anmeldelse


Hjemmesiden The Verge er positive i deres anmeldelse af Galaxy Nexus, som er en af de første anmeldelser af den nye smartphone. De indleder deres konklusion med:


Galaxy Nexus er den bedste Android-telefon nogensinde er lavet. Det er en af ​​de bedste smartphones der nogensinde er lavet, og med et par mindre justeringer (især til kameraet), kunne det være den bedste smartphone nogensinde er produceret.” 


 


Pris og tilgængelighed


Samsung Galaxy Nexus skulle have landet i de danske butikker her i slutningen af november. Men den er forsinket, angiveligt pga. udfordringer med den nordiske sprogpakke.


Prisen er sat til kr. 4.400,- uden abonnement.


 
Fakta


Galaxy Nexus er en smart touchmobil med en 4,65 tommer HD Super-AMOLED skærm (1280×720 pixels).


Størrelse: 135,5 x 67,94 x 8,94 millimeter, 135 gram. Operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


1,2-gigahertz processor med Dual Core, 16 gigabyte hukommelse.
Kamera på forsiden på 1,3 megapixels til videosamtale eller videooptagelse i 1080p, kamera på bagsiden på fem megapixels med autofokus og LED blitz.


Understøtter NFC. Mobilt bredbånd med understøttelse af HSPA+ 21 megabit per sekund samt HSUPA med understøttelse af 5,76 megabit per sekund 850/900/1900/1700/2100, EDGE/GPRS 850/900/1800/1900, hot spot for op til otte andre enheder via WiFi. Understøtter Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0. Batteri: Li-on 1750 mAh. 
Annonce:
Forrige artikelSamsungs nye Apple-venlige Galaxy tablet
Næste artikelDanmarks bedste 3G net i knæ
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.