Forside Baggrund

Ny onlinebutik vil erobre Danmark


 


Ny onlinebutik


Elgiganten og Wupti skal slås af ny elektronikbutik på nettet. Midlet er lave omkostninger og gode tilbud med prisgaranti, og det kan betyde nye priskrige herhjemme.


Ambitionerne er tårnhøje. Den nye onlinebutik We have IT all vil gerne mænge sig med de allerstørste herhjemme indenfor websalg af elektronikprodukter.


?Vi har en ambitiøs målsætning om at opnå en placering blandt de 5 største danske onlinebutikker med elektronik allerede inden for det næste år? fortæller Johnny Helander, som er Adminstrende Direktør hos wehaveitall.dk, i en pressemeddelelse.


Wehaveitall.dk udspringer af Descom, som de seneste ti år har arbejdet sig op til at være en af de største B2B leverandører af udvalgte produkter inden for IT, herunder tonere, hardware, software og ergonomi. Det er netværket bag det salg, der nu skal forsøge at sikre de bedste priser til forbrugerne på nettet, samt et bredere sortiment.


 


 
Dagens tilbud


I dag kan man købe en Samsung Galaxy Tab 10.1 til kr. 2.999,- og et 40″ Samsung LED-TV til 3.899 kr. TV’et er ydermere med prestige service, som betyder 2 års service på hjemmeadressen, såfremt en fejl skulle opstå.


Tilbud som disse skal – sammen med en hurtig levering – bane vejen for hurtig succes, og store markedsandele for onlinebutikken. Sortimentet er populær elektronik, herunder bærbare Pc?er, digitalkameraer, mobiltelefoner, fladskærme, routere og meget mere.


?Vi kan garantere de laveste priser på markedet på en række udvalgte produkter, fordi vi, til forskel fra vores konkurrenter, ikke har noget lager og køber produkterne direkte fra producenterne.” fortæller Johnny Helander og fortsætter:


“Vi sælger produkterne til de aktuelle dagspriser, og vi sparer dermed en række fordyrende mellemled, som selvfølgelig kommer forbrugerne til gode? lød ordene i pressemeddelelsen.


 


  


 


Supplerende spørgsmål


Recordere.dk fangede direktøren til nogle supplerende spørgsmål om den nye butik.


 


I vil gerne i top-5 herhjemme. Indenfor hvilket område ?


“Det er top-5 indenfor elektronik webhandel i Danmark, inklusiv forbrugerelektronikprodukter som TV, blu-ray og home cinema.” fortæller Johnny Helander, som er Adminstrende Direktør hos wehaveitall.dk til recordere.dk.


 


Hvem er det i ønsker at slå ?


“Det er Elgiganten, Wupti og den type butikker.” 


 


Jeres webshop ser ikke ud til at have ligeså mange varer på hylderne indenfor TV, blu-ray og home cinema som eksempelvis hos Elgiganten. Kommer der flere varer på hylderne ?


“Ja, det gør der. Her i starten vil der komme nye produkter til løbende. Allerede i morgen vil der f.eks. komme et begrænset antal husholdningsapparater med, såsom barbermaskiner, kaffemaskiner og den slags.”


 


Sådan en markedsføring, der indenfor et år skal føre jer ind i top 5 herhjemme, må være dyr. Har i midlerne til det ?


“Ja, der er sat penge af til markedsføringen. Vi satser dog også på omtale mund-til-mund, ved at give absolut prisgaranti på varen. Og det er også det vi lægger ud med, prisgaranti på de absolut populæreste produkter.”


 


Gælder jeres prisgaranti hele varesortimentet ?


“Nej, det er udvalgte produkter, som kan skifte. Der er ingen grund til at give en prisgaranti på noget der ikke bliver solgt, det får hverken vi eller forbrugeren noget ud af. Så det vil typisk være på de mest populære produkter.”


“Som lige nu på Samsung Galaxy Tab 10.1 produkterne.”


 


I slår på at i kan gøre det billigere, fordi i ikke har noget lager selv. Men giver det ikke en risiko for at i så løber tør for populære produkter?


“Jo, derfor køber vi også de mest populære varer hjem til lager. De er de varer vi giver prisgaranti på.”


“Et godt eksempel på dette er at vi gerne ville have kørt en kampagne på MAC-produkter her op til jul. Men vi kunne ikke få en leveringsgaranti, og så var der ingen idé i det.” slutter Johnny Helander overfor recordere.dk.


 


Den nye onlinebutik findes på wehaveitall.dk

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft Office på vej til iPad
Næste artikelSpotify åbner for udvidet indhold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.