Forside Indhold og distribution Musik

Philips anlæg får Spotify


Udvalgte Philips Streamium anlæg opdateres nu til Spotify. Det betyder at der kan lyttes til dine favoritlister fra den populære musiktjeneste.


Nu kan du lytte til dine favoritlister på Spotify uden brug af smartphone eller pc. Nye opdateringer gør Spotify tilgængelig direkte på Philips? trådløse lydanlæg, Streamium, i Danmark fortæller Philips i en pressemeddelse.


Opdateringen er enkel. Har du allerede et Philips Streamium-anlæg (MCi8080 eller MCi900) behøver du kun at tænde for anlægget, så kommer informationen om opdateringen automatisk frem. Efter få minutter kan du høre musik direkte fra Spotify. Det eneste, du behøver, er et Spotify Premium-abonnement.


Med Philips MyRemote App kan du styre musikken direkte fra din smartphone eller tablet. App?en, som er gratis, giver dig mulighed for at bladre i og afspille millioner af numre direkte fra Spotify til dit Streamium-anlæg. App?en findes på både Apple TM App Store og Android TM Market Place. Har du mere end et Streamium-anlæg kan du også nemt skifte imellem dem og styre dem uafhængigt af hinanden ved hjælp af app?en.


Udover Danmark er opdateringen til Streamium tilgængelig i Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien, Norge, Finland, Sverige, Østrig, Schweiz og Spanien.


 

Annonce:
Forrige artikelDisplay i kontaktlinsen
Næste artikel3D gaming i ny Philips skærm
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.