Forside Nyheder

Vi går efter 3D TV


 


Danskerne er Nordens topscorere, når det gælder interessen for at købe 3D TV, viser ny undersøgelse.


En nordisk undersøgelse om tv-vaner fra Canal Digital viser, at hver femte dansker er interesseret i at købe et 3D tv inden for de kommende år. 


Undersøgelsen er foretaget af TSN Gallup for Canal Digital, og her siger hver femte dansker at de er interesserede i at købe et 3D tv i løbet af de næste 1-3 år.


Det er flere end i vores nabolande, hvor kun 11 pct. af svenskerne, 16 pct. af nordmændene og 13 pct. af finnerne er interesserede i at købe 3D tv.


?De store seeroplevelser i biograferne og det knivskarpe billede har vækket interessen for 3D tv. Antallet af tv-programmer, der bliver produceret i 3D stiger støt, og danskerne har altid været meget interesserede i ny teknologi, så vi forventer, en stor stigning i antallet af hjem med et 3D tv ved udgangen af 2012,? siger Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.


Canal Digital forventer at kunne tilbyde flere 3D transmissioner i den kommende tid.


 


Kilde: Canal Digital presse

Annonce:
Forrige artikelNyt Marked til din Android-mobil
Næste artikelMini Boombox med håndfri
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.