Forside CES CES 2012

CES 2012: LG klar med 55 tommer stort OLED TV


LG’s seneste 31 tommer OLED TV. Næste år kommer de med et 55″ OLED TV.


 


Nu melder LG sig også klar med et stort kommercielt OLED TV. Det vises frem på CES udstillingen og lanceres senere i 2012.


Forleden kunne vi her på recordere.dk fortælle, at både Samsung og LG er på vej med store OLED TV. Vi vidste at LG var på vej med noget stort, men ikke lige hvad.


Nu bekræfter LG at de – ligesom Samsung – er klar med et 55″ stort OLED TV.


Denne nye generation bliver det hidtil største, indenfor OLED. Den nye skærm-teknologi, der spås gode chancer for på sigt at kunne overtage markedet fra både store LED-LCD og Plasma.


“Vores mål har altid været at føre an på display-teknologi,” fortæller Dr. Sang Beom der er topboss i LG Display. “Selvom OLED teknologien betragtes som fremtidens TV-skærme, så har teknologien hidtil været begrænset til mindre skærmstørrelser og høje priser. Det nye 55-tommer OLED-TV panel fra LG Display panel har overvundet dette.”


LG’s 55-tommer OLED display er 5mm i dybde, og er både lettere end LCD-teknologi og bruger mindre strøm. OLED-teknologien leverer en højere kontrast og flere farver end LCD. En af de helt store forcer er dog opdateringshastigheden på selve skærmen, som er over 1000 gange bedre end LCD.


LG viser det nye OLED TV frem for udvalgte medier og kunder i forbindelse med CES udstillingen til januar i Las Vegas. Vi håber at kunne være med på et smugkig, så vi kan fortælle hvordan det tager sig ud.

Annonce:
Forrige artikelSony og Samsung går fra hinanden
Næste artikelCES 2012: Ny kollektion af 3D-briller fra LG
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.