Forside Nyheder

Rygte: Apple på vej med en mindre iPad


 


Der er mulighed for hele to nye serier af iPad tablets i 2012. En ny iPad 3 serie, der senere kan efterfølges en fysisk mindre serie.


Rygtet om at iPad 3 kommer i slutningen af 1. kvartal 2012 er nu vedvarende, så det peger mod en annoncering til februar/marts og en lancering til marts/april. Det vil betyde at iPad 3 kommer et år efter iPad 2, hvilket jo også lyder meget sandsynligt.


Der har i længere tid været rygter fremme om både en iPad lancering til foråret og endnu en til efteråret, og nu begynder brikkerne måske at falde på plads for hvad det handler om.


For hvis det seneste rygte fra Digitimes holder vand, så udvikler Apple lige nu på en helt ny og mindre udgave af den populære tablet.


Kilder i elektronikbranchen fortæller til Digitimes at der skulle være tale om en iPad model med en 7,85″ skærm, hvilket er knap 2 tommer (~5 cm) mindre end den nuværende 9,7″ skærm.


En mindre iPad ventes at skulle tage kampen op med de 7″ Android tablets der er på markedet, især Amazon Kindle Fire der går som varmt brød. De seneste tal viser at Amazon sælger 1 mio. Kindle Fire om ugen nu.


Produktionen af den ny og mindre iPad ventes at begynde i 2. kvartal 2012, hvilket tyder på en lancering til august/september.


 

Annonce:
Forrige artikelBrugeranmeldelse af Bose AE2i hovedtelefoner
Næste artikelAnmeldelse af Samsung Galaxy Nexus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.