Forside Nyheder

Rygte: Apple og Google byder på Premier League


Daily Mail: Både Apple og Google er på jagt efter indhold til deres TV-produkter, og overvejer at byde på Premier League.


Den bedste engelske fodboldrække Premier League på amerikanske hænder? Det ville nok have været svært at forestille sig for blot få år siden, da det er andre sportsgrene der trækker på de kanter. Men også her ser vi en globalisering.


Ifølge avisen Daily Mail overvejer både Apple og Google at byde på rettighederne, når de udbydes til salg inden afslutningen af denne sæson.


Årsagen skulle være at begge leder efter eftertragtet indhold, som de kan tilbyde kunderne på Apple iTV og Google TV. Andre interesserede skulle være ESPN (der også er amerikansk), Sky og Al Jezzera.


Men tænk at det kan blive sådan i fremtiden, at man ikke skal tænke på hvilken TV-distributør man skal vælge, men derimod hvilke produkter man køber.


Eller måske endnu værre, at man engang ude i fremtiden bliver nødt til at have både Apple TV, Google TV, Microsoft TV mv. i hjemmet, for at kunne se det indhold man vil?

Annonce:
Forrige artikelRørforstærker dock til smartphone
Næste artikelDer var digitalradioer under juletræet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.