Forside MWC MWC 2012

Sony afslører to nye androider i Barcelona


Sony er klar med mindst to nye mobiler i Barcelona.


 


Lækkede dokumenter afslører, at Sony vil afsløre  to nye Android-mobiler i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, der løber af stablen fra den 27. februar til den 1. marts.


GSM Arena rapporterer, at Sony vil annoncere Xperia LT22i Nyphon og Xperia ST25i Kumquat. Nyphon vil langt hen af vejen minde om den netop annoncerede Xperia S og blive udstyret med en 4-tommer skærm og hurtig Novathor U8500 dualcore-processor fra ST Ericsson.


Den vil blive udstyret med et 8-megapixel kamera, være i stand til at skyde 1080p-video og komme med Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich. Der blev rynket lidt af næsen, da Sony fortalte, at Xperia S ville blive lanceret med Android 2.3, og senere få en opdatering til 4.0.


Det forlyder også, at Nyphon vil have indbygget NFC-chip.


Kumquat bliver angiveligt en mere prisbillig sag med 3,5-tommer skærm, 5-megapixel kamera, men vil stadigvæk være bygget op omkring Novathor-processoren.


Der har også været snak i krogene om, at Sony måske vil omfavne Microsofts Windows Phone-platform. Vi har set en lækket Windows Phone-prototype fra Sony Ericsson, og vi krydser fingre for, at blive glædeligt overrasket nede i Barcelona.


Sony Ericsson har allerede udsendt invitationer til sin pressekonference på Mobile World Congress, og ja, vi undrer os også over firmaet vælger at bruge Ericsson-navnet i Barcelona når nu skilsmissen er en realitet.

Annonce:
Forrige artikelSharps hidtil største LED TV
Næste artikelNye batteriopdateringer til Lumia 800
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.