Forside Nyheder

Rygte: iPad 3 i flere udgaver d. 7. marts


Er det nu Apple kommer med en mindre iPad ?  (Konstrueret billede / mockup)


 


iPad 3


Apple ventes at præsentere iPad 3 i San Francisco d. 7. marts, og de kan have en lille overraskelse i ærmet.


Der har tidligere været rygter fremme om at Apple lancerer iPad 3 i begyndelsen af marts, og nu sætter hjemmesiden iMore en dato på. De har talt med kilder med “en pålidelig historik” og de fortæller at:


Apple Event holdes onsdag d. 7. marts 2012 i San Francisco


Tidspunktet virker nu også meget sandsynligt. Apple kan godt lide at holde deres annonceringer på onsdage, og iPad 2 blev eksempelvis præsenteret onsdag d. 2. marts 2011. Så hvorfor ændre på det koncept.


 


Lille overraskelse i ærmet ?


Til gengæld kan det være at verden ikke kun præsenteres for én ny iPad der, men hele to!


Der har tidligere været rygter fremme om en mindre iPad, der skal tage konkurrencen op med den meget populære lille Amazon Kindle Fire samt de øvrige 7″ Android tablets. Men nu har de rygter fået ny næring med en artikel i The Wall Street Journal.


Det er kilder blandt Apples underleverandører, som ikke ønsker deres navn frem, der fortæller til avisen at Apple har præsenteret dem for den lille mindre iPad med en skærmstørrelse omkring de 8″.


Ifølge underleverandørene har Apple dog en option på ikke at fortsætte udviklingen af den lille ny, hvis de igangværende tests ikke godkendes.


Så det skal blive spændende at se, om Apples topboss Tim Cook hiver den lille ny iPad frem under lanceringen, eller om den “bliver i lommen” for denne gang.

Annonce