Forside Nyheder

Airplay-højttalere behøver ikke være dyre

 


Der behøver ikke stå B&O eller Libratone på din højttaler, og du behøver ikke kunne mærke dine kreditkort gå i flammer i lommen for at få en Airplay-højttaler. Det populære Apple-tilbehørs-firma iHome har et nyt alternativ til dig.


Det er populært at købe dansk, men hvis man gerne vil spare lidt penge og ikke har råd til B&O og Libratone, må man nok ty til udlandet, hvis man vil have en lækker højttaler, der er kompatibel med Apples Airplay. Så er det godt, at iHome også sælges i Danmark, for firmaet har netop lavet en ny udgave af deres Airplay-højttaler iW1, der har fået det originale navn iW2.


Men det vigtigste ved iW2, der netop er blevet annonceret i USA, er prisforskellen. Den er nemlig 30% billigere end forgængeren, og er sat til en pris på 200 dollar, eller ca. 1100 kroner før dansk told og moms. Den ruller ud fra samlebåndet til det amerikanske marked i april, og delv om den endnu ikke er dukket op på iHomes internationale website, er det så godt som sikkert, at den kommer senere. Forgængeren, iW1, har nemlig kunnet fås i Europa i næsten et år.


Ud over at kunne spille musik fra iOS-enheder og computere med iTunes trådløst via Airplay, har iW2 SRS Trubass-teknologi indbygget, der hiver en mere præcis bas ud af de to fuldtone-højttalere, der sidder i kabinettet. Den har også – hvis den trådløse afspilning f.eks. har drænet ens iPhone – et USB-stik til både opladning og musikafspilning. Dog har den ikke, som forgængeren, et genopladeligt batteri, så man kan tage den med sig.


Den kan køre med iHomes iOS-apps, der blandt andet giver mulighed for at bruge den som clockradio. iHome er i øvrigt på vej med flere Airplay-modeller, iW3 og iW4, der kommer senere på året.

Annonce