Forside Nyheder

Libratone pusler med nyt design


Billede fra designeren hos Libratone. Vi må selvfølgelig ikke se hvad de glæder sig over. Foto: Libratone


 


Drop favorit-designet og tænk nyt. Danske Libratone arbejder på noget nyt og anderledes.


?Vi skal i 2012 lancere både nye og opgraderede produkter, entrere nye markeder over hele verden, ansætte en god portion nye ansatte, og forhåbentlig får vi for den indsats en masse nye, glade kunder.”  fortalte Tommy Andersen medstifter og nyudnævnt CEO hos Libratone A/S forleden.


Nu ved vi også at designeren hos Libratone pusler med nye ideer, for de kunne ikke holde begejstringen tilbage efter en god dag på kontoret.


“Very, very, VERY good day at the design office today.”


En meget meget meget god dag på designer-kontoret i dag, står der på Libratones Facebook side i dag, sammen med billedet ovenfor af noget der ligner en grafikers skrivebord. Det vigtigste – selve design-ideen er dog skjult.


“Kill your darlings – once again proved to be a golden rule in design.”


Dræb dine favoritter – det har endnu engang vist sig som en gylden regel indenfor design, fortsætter de den lille teaser på et af de kommende produkter fra danske Libratone.


Vi må dog vente lidt endnu med er erfare hvad de pusler med. Men at dømme ud fra tegningen er det noget der indeholder kashmir-uld, en hank og et stik. Så deraf kan vi konkludere at det ikke stikker helt ud fra de øvrige Libratone produkter.

Annonce