Forside Nyheder

Nokia Lumia 900 udsolgt flere steder i USA


 


Recordere er p.t. igang med at teste Nokias Lumia 900-telefon, der kommer til Danmark senere på året. Men modsat, hvad fire europæiske mobilselskaber udtaler til Reuters, havde vi svært ved at opdrive et eksemplar i USA, hvor den er totalt udsolgt i flere byer.


Som man kan læse i denne Recordere-nyhed, har nyhedsbureauet Reuters talt med fire europæiske teleselskaber, der ikke levner Nokias comeback-smartphone Lumia 900 mange chancer på markedet. Men at Lumia 900 skulle være et flop, er ikke det indtryk, man får, når kigger på det amerikanske marked, hvor telefonen netop er blevet lanceret.


Nokia begik en fodfejl, da de lancerede telefonen på påskesøndag, hvor de fleste butikker var lukket. Lumia 900 var dog forudbestilt i så mange eksemplarer, at den såvel på Amazons som teleselskabets AT&Ts mobilbutikker på nettet var totalt udsolgt og i restordre. Få dage efter lanceringen, var det samme tilfælde i de fysiske butikker i de store, amerikanske byer, og smartphonen kravlede op på førstepladsen på Amazons salgshitliste for smartphones.


Ifølge medarbejdere i flere AT&T-butikker, som Recordere har talt med, havde butikkerne i byer som Chicago, San Francisco og New York svært ved at følge med efterspørgselen. Og Recordere kunne ved selvsyn konstatere, at Lumia 900 var komplet umulig at opdrive i butikkerne i L.A. Der kom især skub i tingene, da det blev offentliggjort, at Nokia frem til 21. april ville give kunderne de 100 dollar tilbage, som telefonen koster, når man tegner et abonnement, fordi telefonerne blev lanceret med en softwarefejl. Fejlen er i øvrigt nu blevet rettet via en opdatering.


Recordere fik fingre i den sidste Lumia 900, der var tilbage i en butik nær Hollywood, og vi bringer en test heraf i løbet af denne uge.


 


 

Annonce