Forside Nyheder

Rygte: Samsung Galaxy Tab 2 får Quad-core-opgradering


Ifølge Netbooknews.com har Samsung stoppet produktionen af deres populære Galaxy Tab 2-tablet for at give den en hjerne-transplantation, der også ville give video- og grafikafviklingen et ordentligt løft.


Samsung har stoppet produktionen af Samsung Galaxy Tab 2 i 10.1-tommer versionen. Det skulle angiveligt være sket for at opgradere CPU’en til en Quad-core-enhed. Det skriver Netbooknews.com, og angiver en “koreansk kilde hos Samsung” som kilde til rygtet. Og det kan vel næppe komme tættere på uden at være en officiel udmelding.


Galaxy Tab 2 10.1 står for at skulle lanceres i USA, og uden at lægge hovedet på blokken, peger Netbooknews på, at dette kunne være relateret til beslutningen om at opgradere tablet’en. Gadget-bloggen Engadget tilføjer, at Galaxy Note 10.1, den håndskriftslæsende variant af Galaxy Tab som Samsung lancerede på Mobile World Congress i februar, muligvis også bliver opgraderet til quad-core.


Begge websites henviser til, at der kan være tale om en opgradering til Exynos 4412-chippen, der ud over fire CPU-kerner også indeholder fire GPU-kerner oven i, hvilket skulle give tablet’erne et forspring, når det gælder afvikling af video og spil.

Annonce