Forside Nyheder

Bose opdaterer musiksystemer

 


To af de velkendte Bose musiksystemer kommer nu i nye opdaterede versioner.


De to Bose musiksystemer der nu kommer i nye opdaterede udgaver er hhv. Bose Wave Radio og Bose Wave musiksystem, nu er de nået til version 3.


Wave radio III og Wave musiksystem III integrerer nu DAB, DAB+, og T-DMB radiosignaler med en forbedret FM/AM-tuner, som giver mere klar modtagelse ikke mindst på steder, hvor frekvenserne ligger tæt. Kunstnernavne og sangtitler bliver vist på skærmen, i det omfang radiostationen leverer disse.


De er også blevet nemmere at betjene. På toppen af anlægget kan man med en touch pad betjene både tænd/sluk og “alarm snooze”. Det er også muligt at indstille “dobbeltalarm”, så alarmen bliver udløst på forskellige tidspunkter, med forskellig volumen og forskellig lyd.


Wave radio III fås i platinhvid eller grafitgrå, mens det nye Wave musiksystem III kan købes i titaniumsølv, platinhvid eller grafitgrå. Wave Multi-CD-skifter, Wave Bluetooth adapter og Wave-tilslutningskit bliver solgt separat.


 


Priser og tilgængelighed


De nye musiksystemer koster henholdsvis:  • Bose Wave radio III kr. 3.995,-

  • Bose  Wave musiksystem kr. 5.695,-

De kan købes på nettet via www.bose.dk

Annonce:
Forrige artikelHer er Samsung Galaxy S III
Næste artikelRygte: Sådan ser Apples TV ud lige nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.