Forside Nyheder

Google viser fremtidens briller i TV-show


Googles fremtidsbriller betjenes med touch på brillestangen. 


 


Google-stifter Sergey Brin løfter endnu en flig af Google Project Glass i et TV-program. Tjek videoen af de interessante fremtidsbriller her.


Google arbejder på et projekt hvor briller i bedste science fiction stil kan samarbejde med din Android smartphone.


Initiativet hedder Project Glass, og Google lader løbende mere og mere information sive om disse fremtidsbriller. Og så får vi dem nok først at se som produkt engang til næste år.


I det amerikanske TV-program The Gavin Newsom Show viser Google medstifter Sergey Brin endnu engang brillerne frem.


Sergey Brin tog – via brillerne – et billede til sin smartphone af TV-værten Gavin Newsom. Dette uden at nogen bemærkede det. Herefter lod Sergey TV-værten se billedet via brillerne. I den forbindelse kan man se at selve betjeningen af funktioner i brillerne foregår med fingeren på “brillestangen”.


På den demonstrations-video af Project Glass som Google lagde på YouTube for små to måneder siden er der dog lagt mere vægt på talens styring af brillerne, og det ser vi ikke demonstreret her.


I TV-showet fortæler Sergey Brin at det endnu er en tidlig prototype. Google har arbejdet på projektet de seneste 2-3 år, og han kom selv med for et års tid siden. Tjek videoklippet fra The Gavin Newsom Show herunder.


Så må vi se om de briller kommer til næste år, eller om det bliver endnu længere ude i fremtiden.


 Video fra The Gavin Newsom Show hvor Sergey Brin lader TV-værten prøve brillerne


 Google udsendte denne reklame for Google Glasses for et par måneder siden

Annonce