Forside Nyheder

Internet Explorer på vej til Xbox 360Snart kan du surfe på din Xbox 360 (foto: recordere.dk)Internet Explorer på vej til Xbox 360


Microsoft er igang med at klargøre en modificeret Internet Explorer 9 til Xbox 360 med Kinnect navigation.


Der er travlt hos Microsoft i Seatle, hvor man er igang med de sidste test af en fuldblods Internet Explorer 9 til Xbox 360. Ifølge The Verge, vil Microsoft inden længe introducere en Kinnect styret Internet Explorer, hvor du med armfagter kan navigere dig igennem internettets herligheder. Det skulle også være muligt at styre browseren med stemmen. Har man ikke Kinnect, skulle det også være muligt at bruge det almindelige joystick og et eventuelt tastatur.Som Microsoft gerne vil vise Kinnect. (Dette er ikke en demo af browseren)


Mon den kommer på E3 ?


Browseren skulle være tæt på klar, og selvom der ikke er information om lanceringsdatoen gætter The Verge på, at E3 i juni kunne være et godt gæt.


 

Annonce